Mascate Match ravasi Sylva ry:n talouden uuteen uskoon. Syöpään sairastuneille lapsille ja heidän perheilleen on luvassa entistä parempaa tukea.
Mascate Match ravasi Sylva ry:n talouden uuteen uskoon. Syöpään sairastuneille lapsille ja heidän perheilleen on luvassa entistä parempaa tukea.Kuva: Vermon YouTube-kanava

Mascate Matchin shekki Sylva ry:lle luovutettiin - katso tallenne YouTubesta

Raviliiga HIFK onnistui keräämään työhön syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi todellisen jättipotin: 430 000 euroa.

Mascate Match juoksi kilparadoilta reilut 700 000 euroa, ja Raviliigan päätyttyä se myytiin 307 000 eurolla. Kulujen vähentämisen jälkeen osakkaiden ja Sylva ry:n kesken jäi jaettavaksi 860 000 euroa - 430 000 kummallekin.

Shekin vastaanotti Sylva ry:n puolesta hallituksen varapuheenjohtaja Henry Liukko-Sipi.

"Vetää hiljaiseksi, tää on huikee juttu. Nöyrä kiitos näiden kaikkien  pienten syöpää sairastavien potilaiden, niin lasten kuin nuorten aikuisten, ja heidän perheidensä puolesta HIFK:lle ja Mascate Matchille. Tämä mahdollistaa meille paljon erilaisia asioita", Liukko-Sipi kiitti.

"IFK:n yhteisö lähti hienosti mukaan, ja se miten IFK on näkynyt täällä Vermossa ja muissa raveissa, on ollut hienoa", HIFK:n markkinointijohtaja Roland Carlsson iloitsi.

"Lapset ja perheet on yksi meidän kivijalkoja meidän toiminnassa ja niin Sylvallakin ja löydettiin hyvin yhteiset tekijät. Ollaan tehty matkan varrella paljon juttuja, mutta tämä on ihan omassa kokoluokassa."

Lisää Roland Carlssonin kommentteja ja Sylva ry:n toiminnanjohtajan Marika Aron kommentit lahjoituksen merkityksestä ja käyttökohteista torstain Hevosurheilussa.

Katso koko shekin luovutustilaisuus tästä linkistä!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi