Matti Mäkisellä riittää taas aihetta hymyyn. Talliin on tullut mielenkiintoisia hevosia, joita tulee kohta starttiinkin
Matti Mäkisellä riittää taas aihetta hymyyn. Talliin on tullut mielenkiintoisia hevosia, joita tulee kohta starttiinkinKuva: Jarno Unkuri

Matti Mäkisen hevospula hellitti – ”Nyt näyttää taas, miltä kilpatallissa kuuluu näyttää”

Teivolaisvalmentaja sai lyhyen ajan sisään kaksi valmista Italiassa syntynyttä kilpahevosta ruotsalaisista laatutalleista.

Hevosurheilu uutisoi viime perjantaina Trimort Invest OÜ:n ostaneen Daniel Redéniltä 4- vuotiaan Again Kronoksen (Muscle Hill) ja tuoneen sen Matti Mäkiselle treeniin. Puolenkuun maissa Mäkiselle tuli Björn Goopin tallista saman omistajan ostama toinen 4-vuotias italialainen Artico Zack (Libeccio Grif).

Artico Zack oli Goopilla Ruotsissa kolmisen kuukautta ja starttasi seitsemän kertaa voittaen kerran ja menestyen muutenkin asiallisesti. Sen voittosumma on noin 20 000 euroa ja ennätys 13,4.

"Oikein hyvän tuntuinen hevonen, heti tullaan ulos, kun paperit Italiasta saapuu. Ne tahtoo etanapostilla vähän kestää. Kohta aloitetaan myös Again Kronoksella, sekin tuntuu tosi hyvältä", Matti Mäkinen kehaisee.

Artico Zackin lisäksi valmennuslistalta puuttuvat yksi opetuksessa oleva vitterläinen ja terapiassa ollut, mutta nyt valmennukseen jäävä 6-vuotias Peli-Pekka.

”Nyt näyttää taas, miltä kilpatallissa kuuluu näyttää. Kesällä oltiin varjojen mailla, kun hevosia lähti laitumelle tai muuten vaan huiliin, mutta henkilökunta ja kulut jäi. Nyt on taas sopiva määrä hevosia (10), mutta muutama karsina siltä varalta tyhjänäkin, jos tarjotaan oikein hyviä.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi