Pretty Devil järjesti melkoisen yllätyksen Midnight Racessa.
Pretty Devil järjesti melkoisen yllätyksen Midnight Racessa.Teemu Kangas

Midnight Race päättyi ihmeelliseen yllätykseen - Pretty Devil kiersi kaikki

Hector Sisu oli poissa tolaltaan, eikä laukka loppukaarteen pohjassa vienyt siltä enää voittoa. Pretty Devil jatkoi päättäväisesti muiden alta pois.

Hector Sisu joutui tekemään töitä kärkipaikkansa eteen, sillä kaverit ajoivat ensin keskenään kilpaa. Ruuna pääsi kuitenkin 2. kaarteessa keulaan, ja Hector Sisulla vaikutti olevan pullat hyvin uunissa.

Pretty Devil lähti omaan iskuunsa parijonosta etusuoralla ja sitten alkoi tapahtua. Jo tallikaarteessa näytti siltä, että se osallistuu ainakin kaksaritaistoon, mutta Hector Sisun epävireisyys antoi mahdollisuuden iskeä jo ennen loppukaarretta keulaan. Tone Merete Pettersenin valmennettava jatkoi päättäväisesti varmasti ykköseksi.

"Taustavoimilta tuli tietoa, että ruuna on huippukunnossa ja sillä voisi olla mahdollisuudet kakkoseksi", hevosta ohjastanut Petteri Joki selvitti. "Hevonen lämmitti todella hyvin, mikä nosti odotuksia, mutta silti ajattelin, että Hector Sisu on lähdön voittaja. Takasuoralla näytti, ettö voidaan saada keulapaikasta ote ennen kaarretta. Siinä vaiheessa oli hyvä mieli ja makea vesi suussa."

Käsiohjelmatiedoista puuttuivat kokonaan kesän startit, ja asia herätti yllätysvoiton jälkeen syystäkin ihmetystä. Pretty Devil oli tehnyt Norjassa hurjaa jälkeä heinä-elokuussa. Asia tuli ilmi vasta voittajahaastattelussa hoitajan kommentoidessa tuoreimpia startteja.

Kylmäverivoltin päälähdön vei nimiinsä Katja Luoman valmentama ja hänen puolisonsa Jari Aution ohjastama Enon Vilppi. Valjakko eteni 2. kaarteessa takamatkalta vetotöihin, jonka jälkeen ori vastasi rinnalle kiertäneelle Landen Paukulle varmasti maaliin saakka.

Jari Autio ja Katja Luoma saivat oman sipikan Enon Vilpin vietyä Sipikka-ajon nimiinsä.
Jari Autio ja Katja Luoma saivat oman sipikan Enon Vilpin vietyä Sipikka-ajon nimiinsä.Teemu Kangas

Lue lisää Kavioliiga-raveista Hevosurheilun keskiviikon lehdestä tai jo maanantaina kello 12.00 alken diginä

Oletko jo tilaaja?

Toto75-voittajat, peliosuus ja rivin arvo:

T75-1: 3 Dainamin, 16 %, 0,39 €

T75-2: 8 Bond Eagle, 53 %, 0,59 €

T75-3: 1 Chrissies Symphony, 45 %, 1,17 €

T75-4: 7 Zogo Match, 61 %, 1,90 €

T75-5: 1 President Lindy, 38 %, 4,32 €

T75-6: 13 Enon Vilppi, 16 %, 17,42 €

T75-7: 9 Pretty Devil, 1 %, 2858,61 €

7 oikein - 2858,61 €

6 oikein - 5,18 €

5 oikein - €

Vaihto: 358 179,95 €

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi