Benobi Zet ja Henri Bollström olivat illan ensimmäiset T5-voittajat.
Benobi Zet ja Henri Bollström olivat illan ensimmäiset T5-voittajat.Arkistokuva: Anu Leppänen

Miehet puhuivat ympäri - kengät piti riisua

Seppo Suurosen talli on liekeissä. Mikkelin illassa Suuroselta starttasi kolme hevosta ja tuloksena oli yhtä monta ykkössijaa.

Toto5-avauksen parhaaksi osoittautui Seppo Suurosen valmentama Zenobi Zet, joka sai nautiskella hyvissä asemissa, kun kärjessä menneet kilvoittelivat keskenään. Sitä ohjastanut Henri Bollström käänsi ajokkinsa maalisuoralle kaarruttaessa kolmannelle ja karautti lopussa omille teilleen.

”Minua jännitti tänään tavallista enemmän”, Zenobi Zetin hyvinvoinnista vastaava Kaisa Tamminen kertoi. ”Metu (Bollström) ja muut miehet suorastaan vaativat, että nyt kokeillaan ajaa ilman kaikkia kenkiä, kun kerran rata on loistavassa kunnossa. Ruunalta on yhden kerran riisuttu etukengät, ja sillä balanssilla lopputulos osoittautui huonoksi. Siksi minua pelotti lähteä tällaiseen yritykseen.”

Benobi Zet on Kaisa Tammisen oma projekti. Hän liisasi sen keväällä 2020 ja osti sitten myöhemmässä vaiheessa kokonaan itselleen.

”Ruuna on mennyt hienosti, ja se on ollut minulle mainio opetushevonen varsinkin silloin, kun suoritin hevoshierojakoulutuksen.”

Muut Seppo Suurosen ja Henri Bollströmin yhteistyön helmet olivat toisen Toto5-lähdön piikkipaikalta hallitusti voittanut Sinkun Cunkku ja tammasarjassa ihastuttanut Carmenella.

Illan mielenkiintoisin seurattava Massimo Hoist käynnisti kilpailu-uransa hallitulla voitolla. Venicen 3-vuotias esikoinen johti lähdöstä maaliin ja antoi itsestään todella hyvän kuvan.

Lue raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 1 Benobi Zet, 15,29 %, 3,12 €

T5-2: 1 Sinkun Cunkku, 30,65 %, 6,03 €

T5-3: 2 Fantastico, 12,12 %, 24,88 €

T5-4: 12 Spritesine, 6,04 %, 122,47 €

T5-5: 6 Tuuskanen, 64,67 %, 127,55 €

Vaihto: 61 500,98 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi