Mielenkiintoinen 3-vuotias Veijo Heiskaselle – “Päätettiin kokeilla jotain uutta ja ihmeellistä”
Nette's Ensio juoksi Breeders Coursen finaalissa Solvallassa täyden matkan kovaan aikaan 13,7, mutta se ei riittänyt kärkisijoihin.Kuva: Anu Leppanen

Mielenkiintoinen 3-vuotias Veijo Heiskaselle – “Päätettiin kokeilla jotain uutta ja ihmeellistä”

Kymenlaakso-ajon tuore karsintakolmonen Nette’s Ensio muutti keskiviikkona Timo Korvenheimolta Veijo Heiskasen talliin Vermoon.

Nette’s Ensio aloitti Korvenheimolta 2-vuotiaana lupaavasti ja väläytti osaamistaan viime keväänäkin selviämällä Vermon karsintakakkosena 3-vuotiaiden Breeders Course -finaaliin Elitloppet-päivälle. Kesällä menestystä ei kuitenkaan tullut, mutta viimeksi Kymenlaakso-ajon karsinnassa Ensio oli mukavasti kolmas.

”Sitä treenattiin ensimmäinen vuosi Hollannissa, mutta se on vähän omalaatuinen hevonen, ja otettiin se suunniteltua aikaisemmin Suomeen. Ravin kanssa oli alkuun ongelmia, mutta Korvenheimon porukka sai hevosen hyvälle mallille. Viimeksi Kouvolassa se oli jo ihan ok”, Markus Rasanen Talli Alatorin Inkkareista kiittää.

”Takana on vaiherikas vuosi. Kerran hevonen jo myytiinkin, mutta se palautui takaisin. Nyt lyötiin poikien kanssa päitä yhteen ja päätettiin yhteistuumin ja hyvässä hengessä kokeilla jotain uutta ja ihmeellistä, josko se siitä parantaisi.”

Heiskaselta Nette's Ensio pääsee haluttaessa aloittamaan perin sopivissa lähdöissä, sillä voittosumma on kykyihin ja ennätykseen 13,7ake nähden vaatimaton 7609 euroa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi