Kari Erikssonin vierailu Flinkkilä & Kellomäki -ohjelmassa sekä Radio Suomen Kertokaa suomenhevosesta löytyvät nyt Yle Areenasta.
Kari Erikssonin vierailu Flinkkilä & Kellomäki -ohjelmassa sekä Radio Suomen Kertokaa suomenhevosesta löytyvät nyt Yle Areenasta.Kuva: Anu Leppänen

Mielenkiintoisia tallenteita Yle Areenassa - katso ja kuuntele linkeistä

Suomen Hippoksen puheenjohtaja Kari Eriksson kertoo Flinkkilä & Kellomäki -ohjelmassa asianajan työstään sekä suhteestaan hevoseen.

Kari Eriksson puolustaa työssään usein vakaviin rikoksiin syyllistyneitä ihmisiä. Hyväksyykö hän heidän rikoksensa? Onko hän oikeasti tavannut pahaa ihmistä? Missä hän näkee hyvyyttä? Onko oikein, että tappaja voi selvitä muutaman vuoden vankeustuomiolla, kun tapetun omaiset saavat "elinkautisen".

Muun muassa näitä asioita Anne Flinkkilä kysyy Kari Erikssonilta. Ohjelman pääpaino on siviilityössä, mutta hevosistakin puhutaan. Mikä on hevosen lumo? Mitä hevoselle voi kertoa sellaista, mitä ihmiselle ei voi?

Tiistaina 16.3. vietettiin Radio Suomessa suomenhevosen iltaa. Olli Haapakankaan vieraina suomenhevosesta kertovat mm. Hippoksen entinen jalostusjohtaja Terttu Peltonen sekä Ypäjän Hevosopiston kulttuuriohjaaja Juha Eerola. Tallenne löytyy Yle Areenasta vielä 24 vuorokauden ajan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi