Miika Lähdeniemi odottaa innolla vuoden 2024 Kuninkuusraveja, mutta myös arkea tutun kaupungin tutulla raviradalla niiden jälkeen.
Miika Lähdeniemi odottaa innolla vuoden 2024 Kuninkuusraveja, mutta myös arkea tutun kaupungin tutulla raviradalla niiden jälkeen. Kuva: Anu Leppänen

Miika Lähdeniemi avaa päätöksensä taustoja: ”Vaakakupissa painoi eniten kaksi asiaa”

Miika Lähdeniemi siirtyy kesäkuun puolivälissä Vermon kilpailupäällikön tehtävästä Jyväskylän toimitusjohtajaksi.

Päätös hakea uutta pestiä ei ollut Miika Lähdeniemelle helppo.

”Olen viihtynyt Vermossa tosi hyvin, ja asiaa piti miettiä ihan kunnolla”, hän aloittaa.

”Vaakakupissa painoi eniten kaksi asiaa: ensinnäkin se, että Jyväskylään on tulossa kahden vuoden päästä Kuninkuusravit ja ehkä vielä enemmän se, että Jyväskylä kaupunkina ja sen ravipiirit ovat ennestään niin tuttuja. Elämää on Kuninkuusravien jälkeenkin.”

Lähdeniemi muutti Jyväskylään opiskeluiden takia vuonna 2012 ja asui siellä yhteensä kuusi vuotta. Killerin raviliigaprojektia vetäessä radan johto ja taustavaikuttajat tulivat tutuiksi.

”Tiedostan, että organisaatio on paljon pienempi kuin Vermossa ja että toimitusjohtajana saa varmasti venyä, mutta niin sai Vermossakin. Kuninkuusravit on tietysti uuden kokoluokan haaste, mutta siitäkin on jo esimakua.”

Miika Lähdeniemi toimi Porin 2014 ja Vermon 2017 Kuninkuusravien tiedottajana.

”Tiedottajan työ on sellainen, että jos jollain on mitä tahansa kysyttävää, tiedottajaa lähestytään. Siinä oppii paljon vähän vahingossa. Varsinkin Porin pesti oli opettavainen, kun tehtiin pienellä porukalla ja kaikkea laidasta laitaan.”

Lue lisää Miika Lähdeniemen ajatuksia ensi keskiviikon Hevosurheilusta. Joko olet tilaaja?

Miika Lähdeniemi odottaa innolla vuoden 2024 Kuninkuusraveja, mutta myös arkea tutun kaupungin tutulla raviradalla niiden jälkeen.
Miika Lähdeniemi on Killerin raviradan uusi toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi