Mikkelin rataa kunnostetaan
Mikkelin rataa kunnostetaanKuva: Terhi Piispa-Helisten

Mikkelin Toto75-ravit reilusti myöhässä - rataa kunnostetaan - lopullinen päätös ravien ajamisesta kello 15.30.

Lauantain ravipäivän piti tunnin siirron myötä käynnistyä kello 14.15, mutta uusi mahdollinen aloitusaika on kello 14.50 saadun kuulutuksen myötä kello 15.30.

Mikkelin ravirata tiedotti kello 13.00 jälkeen, ettei raveja pystytä aloittamaan alkuperäisessä aikataulussa. Etukaarre on ilman lämpenemisen myötä pehmentynyt. Raviradalla aloitettiin kunnostustyöt, mutta ne venyvät, sillä Mikkelin oma ratakalusto ei riitä saamaan olosuhteista riittävän turvallisia ja tasapuolisia kilpailijoille.

Ratamestari Seppo Romon mukaan paikalle on tilattu tiekarhu, ja tämän myötä ravit viivästyvät. Kello 13.15 tuli ravien kuuluttajan Juha Jokisen kilpailunjärjestäjältä saama arvio ravien alkamisajasta, joka on uusimman tiedon mukaan aikaisintaan kello 15.30.

Mikkelissä ravit siirtyivät 14.1.2023 ratakatastrofin vuoksi. Silloin osa kilpailijoista ei jäänyt odottamaan radan kunnostustöitä, mutta tänään poisjääntejä on tullut toistaiseksi vähän. Toto75-pelin toisesta kohteesta ovat jääneet päivällä pois Ceresthee ja Stoneisle Tamasin, joiden lisäksi Citadella Evo jäi jo aikaisemmin pois. Toto75-pelin avauskohteesta jäävät pois Milrid ja Sirpsakka.

Edit: Kello 14.00 näyttää siltä, että ravit viivästyvät vielä alkuperäisestä tunnin siirrosta reilusti. Tuorein ilmoitettu uusi alkamisaika on 15.30, Hevosurheilu seuraa tilannetta.

Tällä hetkellä radan ulkoreunalla saa lämmittää hevosia.
Tällä hetkellä radan ulkoreunalla saa lämmittää hevosia.Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi