Mikkelissä kokeillaan marraskuussa open stretchiä ja avointa ilmoittamista
Mikkelissä ravataan marraskuussa kahdet ravit.Anu Leppänen

Mikkelissä kokeillaan marraskuussa open stretchiä ja avointa ilmoittamista

Mikkelin radalla on kauden kaksissa viimeisissä raveissa, tiistaina 2. ja maanantaina 22. marraskuuta, käytössä loppusuoralla sisäkentän open stretch -ohituskaista.

Vuonna 2019 toteutetun rataremontin yhteydessä kaviouralle luotiin edellytykset ottaa ylimääräinen ohituskaista tarvittaessa käyttöön, sillä sisäkentän turvakaista rakennettiin radan kanssa samanlaiseksi pohjakerroksia myöten.

"Mahdollisuus käyttää turvakaistaa loppusuoralla open stretchinä oli jo silloin korvan takana, ja nyt sitä kokeillaan avoimin mielin. Kauden kaksien viimeisten ravien jälkeen on hetki aikaa sulatella kilpailijoilta saatua palautetta ja tehdä ratkaisuja sen mukaan", radan kilpailusihteeri Henri Talonpoika avaa asiaa.

"Itse näkisin, että open stretch joko otetaan pysyvästi käyttöön tai ei ollenkaan. En näe hyvänä sellaista tempoilua, että se olisi joskus käytössä ja joskus ei."

2.11. raveihin kokeillaan myös avointa ilmoittamista. Kaikki mukaan ilmoitetut hevoset ovat julkisesti nähtävillä Hepassa jo ilmoittamisvaiheessa ennen lähtölistojen varsinaista muodostamista. Ravipäivän valittuaan ilmoitetut hevoset saa näkyviin Hevoset-välilehdellä.

Lähde: Mikkelin raviradan tiedote

Edit 20.10. klo 16.40: Lisätty Henri Talonpojan kommentit

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi