”Menestyvä pelipiste voi olla radalle vuositasolla kymmenien ja jopa satojen tuhansien arvoinen”, Mikkelin radan toimitusjohtaja Kari Tiainen iloitsee.
”Menestyvä pelipiste voi olla radalle vuositasolla kymmenien ja jopa satojen tuhansien arvoinen”, Mikkelin radan toimitusjohtaja Kari Tiainen iloitsee.Kuva: Totofoto

Mikkelissä suursatsaus palkintoihin

Uusien pelipisteiden Bubblesin ja Marskin Kioski-Kahvion aiheuttama myynnin kasvu näkyy ensi vuonna palkinnoissa ja St Michel -viikonlopun urheilullisessa tasossa.

Mikkelin kaikissa ensi vuoden arkiprofiiliraveissa ajetaan yksi lähtö 5000 euron ja neljä lähtöä 2000 euron ykköspalkinnolla, kun vuodenvaihteessa voimaan astuvat Fintoton minimipalkintovelvoitteet ovat kerran 2000 euroa ja neljä kertaa 1000.

Kokonaispalkintosuoritteessa tämä tarkoittaa minimivelvoitteen ylittämistä yli 70 000 eurolla!

”Yhtiömme tekee tältä vuodelta hyvän tuloksen”, toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo. ”Lokakuun loppuun mennessä olemme noin 200 tuhatta plussalla edellisvuoteen verrattuna.”

Noin kaksi kolmasosaa tulosparannuksesta aiheutuu aluepelimyynnin kasvusta. Mikkeli on noussut maan kolmanneksi suurimmaksi pelialueeksi Helsingin ja Tampereen jälkeen.

”Vuosi sitten syksyllä aloittanut Marskin Kahvio ja erityisesti tämän vuoden heinäkuussa aloittanut peli- ja viiniravintola Bubbles ovat kasvattaneet tuottojamme pelimyynnistä noin 140 000 euroa”, Kari Tiainen kiittää. ”Haluamme ohjata sen rahan palkintoihin.”

Lisäksi Mikkelin Ravirata asettaa St Micheliin 30 000 euron ME-bonuksen. Lisäksi on tehty periaatepäätös oman lentokuljetuksen järjestämisestä.

”Sen edellytyksenä tietysti on, että tarjolla on riittävän valovoimaisia hevosia. Tavoitteena on saada Euroopan parhaat hevoset Mikkeliin”, Tiainen linjaa.

Lue lisää Mikkelin suursatsauksesta tämän päivän Hevosurheilusta!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi