Näköislehti hukassa? Katso tästä ohjeet, miten hevosurheilu.fi:ssä seikkaillaan
Hevosurheilu.fi:ssä surffailet ja löydät etsimäsi eri kategorioita klikkailemalla. Esimerkiksi Lisää-kategorian alta löydät tiesi näköislehteen.Kuva: Henna Siponen

Näköislehti hukassa? Katso tästä ohjeet, miten hevosurheilu.fi:ssä seikkaillaan

Hevosurheilun verkkosivujen uudistuksen yhteydessä muuttui myös paikka, josta näköislehteen klikataan sisään. Tässä jutussa opastetaan hevosihmisiä surffaamaan.

Hevosurheilun verkkosivut uudistuivat lokakuussa. Uuden ulkoasun myötä sivuston yläosasta löytyvät kategoriat vaihtuivat neljään: Ravit, Ratsastus, Pelit ja Lisää.

Näin yksinkertaisesti surffailet Hevosurheilun verkossa. Voit valita joko sivun oikeassa reunassa olevan, niin kutsutun hampurilaisvalikon, tai sitten klikata suoraan kategorioita, jonka jälkeen eri osastot vaihtoehtoineen tulevat silmiesi eteen.

Sivuston näkymä riippuu siitä, miltä laitteelta verkkosivuja käytät.

Kaikki tapahtuu kuitenkin klikkaamalla haluamaasi kategoriaa.

Lisää-kategoria on paikka, josta saat esille valikon, joka sisältää monia hyödyllisiä linkkejä. Sieltä löydät muun muassa näköislehden ja tiesi verkkokauppaan shoppailemaan.

Näköislehteen, joka avautuu omaan ikkunaan, voit klikata itsesi myös suoraan tästä linkistä: näköislehti.

Näköislehti-sivustolla on sekä Hevosurheilut, 7 oikein -lehdet kuin Jalostuskuvastotkin vuosien varrelta.

Näköislehti-sivun oikeasta yläkulmasta löytyy paikka kirjautumiselle. Käyttäjätunnus on asiakasnumerosi ja salasanana toimii postinumerosi.

Jos olet uusi tilaaja, asiakasnumero lähetetään tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseen saman (ennen klo 13 tehdyissä tilauksissa) tai seuraavan arkipäivän aikana.

Hevosurheilu.fi:n Lisää-kategoriassa on lisäksi yhteystiedot niin asiakaspalveluumme kuin mediamyyntiinkin. Myös uutiskirje ja lehden tilaus onnistuu tätä valikkoa käyttämällä.

Loput kolme kategoriaa, Ravit, Ratsastus ja Pelit, sisältävät vaihtuvia uutisia ja mielenkiintoisia tapahtumia hevosalalta, pelivihjeitä unohtamatta.

Klikkaile kategorioita ja tutustu eri valikoihin! Näin saat kaikki irti monipuolisesta verkkotarjonnastamme, joka on tehty hevosihmisiä varten.

Alta löydät myös videon, jossa näytetään, miten uudella sivustolla seikkaillaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi