Näiltä lähtöradoilta startataan Tammakriteriumin ja lämminveristen Suurmestaruuden finaaleihin
Kenneth Danielsenin valmentama, ohjastama ja osaomistama Dusktodawn Boogie starttaa Tammakriteriumin finaaliin nelosradalta.Kuva: Anu Leppänen

Näiltä lähtöradoilta startataan Tammakriteriumin ja lämminveristen Suurmestaruuden finaaleihin

Teivon tiistai-illassa karsittiin sekä Tammakriteriumin finaaleihin että lämminveristen Suurmestaruusajon loppukilpailuun.

Lauantaina 7.8. Teivon Toto75-raveissa ajettavien finaalien lähtöradat valittiin ravien jälkeen puhelimitse.

Tammakriteriumin karsinnossa Kenneth Danielsenin valmentama ja ohjastama Dusktodawn Boogie esitteli näyttävän soolon keulapaikalta ja voitti ylivoimaisesti. Voittoaika 14,0ake oli karsintojen nopein. Finaaliin tamma starttaa nelosradalta.

Niin ikään karsintansa voittanut ja vain kymmenyksen hitaamman ajan kellottanut tallikaveri Speedy Norwegian puolestaan ampaisee matkaan ykkösradalta, joten tiistai-illan menestysnimellä on mainio sauma saavuttaa kaksikolla menestystä myös puolentoista viikon päästä. Tammakriteriumin voittaja kuittaa tänä vuonna 24 000 euron ykköspalkinnon.

Lämminveristen Suurmestaruudessa ajettiin ainoastaan kaksi karsintalähtöä, joten molemmista eteni kuusi parasta hevosta finaaliin. Nopeampi voittaja oli tulisen kirin esittänyt Deangelo, joka kiihdyttää finaalissa ykkösradalta. Suurmestaruuden avauksesta on helppo uumoilla vauhdikasta, sillä eturivistä starttaa moni todella nopea hevonen. Toinen karsintavoittaja American Hero kiihdyttää heti Deangelon ulkopuolelta.

Suurmestaruusajon voittaja palkitaan 25 000 eurolla.

Lue tästä lisää, miten Teivon karsinnat etenivät tiistaina.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi