Jukka-Pekka Kauhasen valmentama Säihkeen Sähinä on Nelivuotisteeman kansikuvahevonen. Kannen kuva: Juhani Hynynen.
Jukka-Pekka Kauhasen valmentama Säihkeen Sähinä on Nelivuotisteeman kansikuvahevonen. Kannen kuva: Juhani Hynynen.

Nelivuotisteema on nelivuotiaiden suomenhevosten erikoisnumero

Perjantailehti esittelee ammattivalmentajien nelivuotiaat suomenhevoset. Ratsastuksessa huippuviikonloppua varjostavat päällekkäisyydet ratsuoripäivien ja Ainon kilpailuiden kesken.

Nelivuotiaiden suomenhevosten esiinmarssi kuuluu Hevosurheilun keväisiin perjantainumeroihin. Lehdessä esitellään ikäluokan 2015 ammattivalmentajien valmennettavat.

Esimerkiksi Hannu Hietasella valmentautuu kovasukuinen kolmikko. Niistä Lionel (Liising) on juuri kilparadat jättäneen Elias Intomielen veli.

"Se on varmaan yli 170 senttiä korkea", Hietanen kuvailee.

Myös Lumi-Pinjalta löytyy velipoika vankoilla ravikilpailunäytöillä: Lumi-Masi 23,6ke on derbykolmonen. Hirmusti ei ole vielä vauhtia ajettu, mutta ravi sujuu hyvin."

Menestysveli löytyy Hietasen kolmanneltakin varsalta, Pihlatuuli on samasta emästä kuin T65- ja T76-voittaja Sheikki 23,6ke.

Näistä ja muista kiinnostavista tulevaisuuden nimien kuulumisista koostuu perjantain teemalehden anti.

Lehti vastaa myös, mikä suomenhevosraviori on erisukuisin.

Ratsastuksessa puidaan viikonlopun päällekkäisyyksiä, kun sekä Ratsastuskeskus Ainon kansainväliset kahden tähden estekilpailut että Ypäjän Ratsuoripäivät alkoivat molemmat jo torstaina.

Kouluratsastuksessa Suomi yrittää saada Tokio-kvaalin Rotterdamin EM-kisoista elokuussa. Kansainvälisessä kouluratsastuksessa paljon nähnyt Rien van der Schaft on ottanut haasteen vastaan Suomen luotsina siirryttyään pestiin hollantilaisen kouluratsastuksen näköalapaikalta. Lue perjantailehdestä hänen mietteensä nykytolasta Hollannissa ja Suomessa.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi