Neljä ajokkia, kolme ykköstä - Torvinen tykitti Kouvolassa
Jukka Torvinen oli vauhdissa Kouvolassa.Kuva Anu Leppänen.

Neljä ajokkia, kolme ykköstä - Torvinen tykitti Kouvolassa

Myös Isto Kuisma voidaan nostaa perjantain hahmoksi. Torvinen ajoi hänen valmennettavillaan kahden voiton lisäksi yhden kolmossijan.

Kuisman tallin juhlat käynnistyivät Proud Ms Cantabin täysosumalla. Jukka Torvinen päästeli sillä eturivin uloimmalta lähtöradalta keulille, mutta luovutti paikkansa ensimmäisellä takasuoralla Amille Annabellelle. ”Tamma oli sen verran virtava, että päädyin nähtyyn ratkaisuun. Tunsin koko ajan, että se ehtii ensimmäiseksi. Voitto tuli lopulta varmaan tyyliin.”

Stoneisle Saga vei nimiinsä seuraavan lähdön. ”Isto on saanut myös sen hienoon kuntoon”, Torvinen kehui. ”Sen balanssia oli muutettu täksi päiväksi, ja lisäksi varustusta oli uusittu. Saimme haastavasta lähtöpaikasta huolimatta erinomaisen juoksun ja ykkönen irtosi helposti. Stoneisle Saga oli tosi hyvä, ja siltä on lupa odottaa jatkossa paljon.”

Toto5-pelin päätöksessä saatiin kaksi voittajaa, kun Pekka Luukkosen valmentama Villilempi ja Helena Mehtälän Felisia ylittivät maalilinjan tasapäin. Viimeksi mainittua ajoi kukapa muukaan kuin Jukka Torvinen. ”Felisia vaihtoi hienosti rytmiä vapaalle radalle päästyään. Sillä on kiva potku, ja kyseessä on todella mukava aihio”, hän hehkutti ensimmäistä kertaa ohjastamaansa Fransin tytärtä.

Lue raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 4 Bravissimo Kess, 19,73 %, 3,13 €

T5-2: 8 Proud Ms Cantab, 22,23 %, 13,41 €

T5-3: 12 Stoneisle Saga, 14,25 %, 32,00 €

T5-4: 5 Zumuman, 29,85 %, 39,83 €

T5-5: 2 Felisia, 8,42 % ja 7 Villilempi, 61,74 %,

36,26 €

Vaihto: 73 957,08 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi