Kouvolan raviliigavarsaksi hankittu Despina on yksi tänään päättyvän huutokaupan kohteista.
Kouvolan raviliigavarsaksi hankittu Despina on yksi tänään päättyvän huutokaupan kohteista.

Nettihuutokauppa sulkeutuu tänään – Despinasta reilun tonnin tarjous

Kuudennen kerran järjestetty internethuutokauppa on kerännyt kaupanteon kohteiksi yhteensä 17 hevosta. Mukana on raviliigahevosia, kuten Real Red, R.R. Nykäisy, Piskon Merkki ja Despina. Korkein tarjous on tällä hetkellä jätetty Kasvattajakruunuvoittaja Leemark´s Gisellestä, 15 000 euroa.

Real Redistä on tarjottu 12 000 euroa, Piskon Merkistä 5 900 ja R.R. Nykäisystä 6 500 euroa. Kouvolan raviliigavarsa Despinasta jätetty korkein tarjous on toistaiseksi 1 350 euroa.

Huutokauppaa järjestävän Starinita Oy:n Mitja Nummenmaan mukaan tosiostajat ovat liikkeellä.

”Esimerkiksi Real Redistä täräytettiin heti 10 000 euron tarjous.”

Nummenmaan mukaan sivustolla kävijöitä on ollut vilkkaasti joulunpyhistä huolimatta. Raviliigahevosten mukanaolo myyntilistoilla on tuonut sivuille "ehkä vähän lisäpöhinää".

”Sivustolle rekisteröityneiden henkilöiden määrässä on mennyt tuhat rikki. He ovat henkilöitä, jotka ovat vieneet rekisteröitymisprosessin loppuun ja jossain vaiheessa ajatelleet myydä tai ostaa. Kävijöiden määrä on eri asia. Nyt sivuilla on ollut tuhattakin eri kävijää päivässä”, Nummenmaa taustoittaa.

Nettihuutokauppa päättyy tänään klo 21. Seuraava järjestetään 6. helmikuuta. Kohteiden ilmoittaminen päättyy 2. helmikuuta.

”Myyntiin voi laittaa muutakin kuin hevosia. Lippupaketteja, kärryjä ynnä muuta. Meno on vilkastunut koko ajan, mutta enemmänkin myytävää ihmiset voisivat tarjota. Mitä enemmän on kohteita, sitä paremmin ostajat löytävät paikalle. Uskon, että tällainen kaupanteko on hevosalallakin tulevaisuutta.”

Hevosten huutokauppahinnoitteluun Nummenmaa antaa pienen vinkin.

”Helposti siitä rakkaasta hevosestaan laittaa pohjahinnaksi tuplan sen markkina-arvosta. Silloin myyjä ei ole tyytyväinen, kun ei tule tarjouksia ja ostajaa harmittaa, kun tuntuu, ettei hevosta olla myymässäkään. Hinnaksi kannattaa laittaa vaikka puolet tavoittelemastaan pohjahinnasta, ja siitä se sitten lähtee.”

Internethuutokauppaan pääsee täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi