Pitkään politiikassa vaikuttanut Timo Kalli tuntee paitsi kabinetit, myös hevostallit.
Pitkään politiikassa vaikuttanut Timo Kalli tuntee paitsi kabinetit, myös hevostallit.Kuva: Juhani Länsiluoto

Nimitysvaliokunta esittää Porin Ravit Oy:lle uutta puheenjohtajaa

Porin raviratayhtiön hallitus uudistuu kevään sääntömääräisessä yhtiökokouksessa.

Porin Ravit Oy:n pääomistajat kokoontuivat 12. tammikuuta keskustelemaan yhtiön jatkosta.

"Suurimmat omistajat ovat yhteisymmärryksessä valinneet tulevaa, sääntömääräistä yhtiökokousta varten nimitysvaliokunnan, jonka tehtävänä on valmistella esitys yhtiökokouksessa valittavasta hallituksesta", yhtiö tiedotti tuolloin.

”Lähdemme hakemaan sopuisaa, yksituumaista ratkaisua, joka mahdollistaa ravitoiminnan jatkumisen hyvässä yhteisymmärryksessä kaikkien kesken entistä paremmin", pääomistajiin kuuluvan Lalli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Kalli sanoi Hevosurheilulle.

Nimitysvaliokunnan muodostivat Kalli, nykyinen puheenjohtaja Janne Ojanen, Antti Lehtisalo Suomen Hippoksesta ja Juha Hakanpää Hakanpää Groupista. Valiokunta kokoontui tänään puheenjohtajanaan Timo Kalli.

”Nimitysvaliokunta esittää, että allekirjoittanut toimii puheenjohtajana vuoden ja sen jälkeen puheenjohtajan tehtävän ottaa nyt varapuheenjohtajaksi valittava Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila. Nykyinen varapuheenjohtaja Kim Huovinlahti jatkaa hallituksessa ja palaa vuoden jälkeen varapuheenjohtajaksi”, Kalli summaa kokouksen annin.

Enempää hän ei tulevan hallituksen kokoonpanoa avaa.

”5 on nyt tiedossa, mutta voi olla, että hallitukseen valitaan vielä useampiakin jäseniä. Valiokunta pitää vielä toisen kokouksen pääsiäisen jälkeen ja päättää sitten jäsenten lopullisen määrän. Yhtiöjärjestys mahdollistaa 5-8 jäsentä.”

Pitkään politiikassa vaikuttanut Timo Kalli tuntee paitsi kabinetit, myös hevostallit.
Nimitysvaliokunta valmistelemaan esitystä Porin Ravit Oy:lle valittavasta hallituksesta

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi