Don Fanucci Zet. Kuva: Anu Leppänen.
Don Fanucci Zet. Kuva: Anu Leppänen.

Nuorena legendojen joukkoon – elä Elitloppet uudelleen

Keskiviikkolehti elää uudelleen Don Fanucci Zetin Elitloppet-voiton ja Daniel Redénin revanssin sekä H.V. Tuurin uroteon Elitkampenin upeana kakkosena. Henkilölähikuvassa hevosia välittävä Tapani Raunio.

Elitloppetiin 2022 on aikaa vuosi, ja toukokuun viimeisen viikonlopun tapahtumat voi elää uusiksi Hevosurheilun printtilehdessä. Miten viime viikonloppu sujui suomalaisittain ja millaisia kokemuksia vyölle karttui?

Entä miten viikonloppu vaikutti Kymi Grand Prixiä kokoavan Arto Hytösen suunnitelmiin?

Miten Elitkampenin koki Odd Heraklesia vastaan lujan taiston käyneen H.V. Tuurin valmentaja Ossi Nurmonen? Entä miten H.V. Tuuri sijoittuu tuoreessa kuninkuusravirankingissa?

Alkuvuoden aikana usean hevosen voittajaseremonioissa on noussut esiin Tapani Raunion nimi hevosen välittäjän ominaisuudessa. Kuka on Tapani Raunio? Lehti otti selvää.

”Suomessa on tällä hetkellä kova imu ostaa hevosia, mutta viimeisen vuoden aikana on tullut myös muita maita, joihin ostetaan hevosia”, hyvinkääläinen Raunio luonnehtii.

Kansainvälinen tausta on myös Italiassa, Tanskassa ja Ruotsissa vaikuttaneella Erge Reinvaldilla, joka oli jo lopettamassa raviurheilun, mutta sitten tuli nuori lupaus Deep Blue Font.

Keskiviikkolehti kokoaa raportit ja analyysit sekä antaa vihjeet torstaista aina lauantain Kajaanin Toto75-raveihin asti.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Seuraava maasturiteeman sisältävä lehti ilmestyy perjantaina 4. kesäkuuta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi