Vuoden montéohjastaja Ilona Rekilä voitti Suomen mestaruuden Vuoden montéponilla, Tuukka Variksen Euforialla.
Vuoden montéohjastaja Ilona Rekilä voitti Suomen mestaruuden Vuoden montéponilla, Tuukka Variksen Euforialla.Kuva: Anu Leppänen

Nuorisogaala juhlitaan verkossa - katso lista kaikista palkituista

Hippoksen YouTube-kanavalla julkaistulla gaalavideolla ääneen pääsevät gaalassa palkitut ihmiset ja palkittujen ponien omistajat.

Korona-aika siirsi lukuisat gaalat verkkoon, niin myös Nuorisogaalan. Linkki gaalavideoon Hippoksen YouTube-sivuilla löytyy Raviurheilun nuorisotoiminnan Facebook-sivuilta.

Yksi viime vuoden onnistujista oli Siiri Kanniainen. Hän oli vuoden voitokkain P1-lisenssin haltija, ja lisäksi hänen valmentamansa Brigatin Kaira Prinsess ja Kaunisrannan Philippa palkittiin kategorioidensa parhaina.

”Kausi meni tosi hyvin, paremmin kuin mitä olisin arvannut. 16 voittoa ajoin, joista jokaisen omilla valmennettavilla. Tuntuu tosi hienolta kyllä”, Siiri Kanniainen sanoo videolla.

”Hyvin jäi mieleen kriterium, jossa molemmat omat valmennettavat 4-vuotiaat juoksi. Molemmat tekivät tosi hienot juoksut ja oma ajettava oli vielä toinen. Hyvin jäi mieleen myös Kaunisrannan Helunan pärjääminen, se oli mm. Pikkuprinssissä kakkonen ja Villiponin kolmonen. Ensi kaudelle lähdetään kolmen A-ponin kanssa.”

Vuoden montéohjastaja Ilona Rekilä voitti ponimontén Suomen mestaruudet Eragonilla ja Vuoden montéponina palkitulla Euforialla.

”Oli tosi uskomattoman hienoa päästä ohjastamaan niin isoissa raveissa ja vielä päästä pärjäämään niin hyvin. Haluan erityisesti kiittää Eveliina Hietasta ja Tuukka Varista, että ne antoi mulle mahdollisuuden ratsastaa niin hienoilla poneilla”, Ilona Rekilä lausuu.

”Tälle kaudelle mulla on vielä vähän vaikea sanoa mitään tavoitteita, kun ei vielä tiedä, milloin poniravit saadaan alkamaan. Mutta toivotaan, että ponit pysyy terveinä, ja ajetaan sitten kilpaa sen mukaan, miten korona sallii. Me toivotetaan Rapsun kanssa kaikille hyvää kevättä”, hän lisää oman poninsa rinnalta.

Lisäksi videolla kuullaan myös mm. Emil Havulehtoa ja Oona Halmetta uransa päättäneestä Pomona II:sta.

Katso gaalavideo tästä linkistä!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi