Tetrick Wanian 2-vuotiskausi päättyi voitonjuhliin Jägersrossa. Seremonioissa olivat mukana mm. Ilona Rekilä, Graziano Barone, Riina Rekilä ja uusi omistaja Karin Waltter-Mommert.
Tetrick Wanian 2-vuotiskausi päättyi voitonjuhliin Jägersrossa. Seremonioissa olivat mukana mm. Ilona Rekilä, Graziano Barone, Riina Rekilä ja uusi omistaja Karin Waltter-Mommert. Kuva: Satu Laakso

Nyt se on varmaa: Tetrick Wania avaa kautensa ensi keskiviikkona Vermossa

Tetrick Wania saa Kolmivuotistähdessä vastaansa Pekka Korven tappiottoman Corazon Combon.

Vermossa piti ensi keskiviikkona ajaa ennakkomaksullisen Breeders Coursen karsinta, mutta karsintapäivän lähestyessä alkoi näyttää vahvasti, ettei lähtö nouse pystyyn. Viimeinen maksuerä maksettiin vain neljästä suomalaishevosesta.

Vermossa oltiin kuitenkin valppaina ja tarjottiin karsinnan rinnalle toinen kolmivuotislähtö: Kolmivuotistähti 5000 euron ykköspalkinnolla. Tuloksena on kevään odotetuin ravilähtö, jossa Tetrick Wania kohtaa Corazon Combon. Kakkosradalle arvottua Tetrick Waniaa saapuu ajamaan sen tuleva valmentaja Michael Nimczyk.

Vaikka hevosia ilmoitettiin mukaan vain viisi, yhtään täytehevosta ei ole mukana. Mielenkiinnolla odotetaan myös Hannu-Pekka Korven mainiosti 2-vuotiaana aloittaneen Ava di Alessian kaudenavausta. Seppo Palmroosin Luciano Bryne on aloittanut uransa lupaavasti ja antoi toissa startissaanhyvän vastuksen itselleen Corazon Combolle.

Linkki Vermon 13.4. ravien lähtölistoihin

Tetrick Wanian 2-vuotiskausi päättyi voitonjuhliin Jägersrossa. Seremonioissa olivat mukana mm. Ilona Rekilä, Graziano Barone, Riina Rekilä ja uusi omistaja Karin Waltter-Mommert.
Michael Nimczyk hiittasi Tetrick Wanian – ”Hämmästyttävää, miten helposti se meni niin kovaa yksin”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi