Nyyti-Maria Timosen talliin olisi ollut tänä syksynä enemmän tulijoita kuin on tilaa.
Nyyti-Maria Timosen talliin olisi ollut tänä syksynä enemmän tulijoita kuin on tilaa.Kuva: Juhani Länsiluoto

Nyyti-Maria Timonen liisasi kovaluokkaisen starttarin – ”Ihana lisä talliin”

Timo Nurmoksen tallista kesään asti menestyksekkäästi kilpaillut, nyt 4-vuotias Gargamel Sisu (Classic Photo) muutti keskiviikkona Loviisaan.

Gargamel Sisu oli lähellä selviytyä viime syksynä Ruotsin kriteriumin finaaliin, mutta jäi karsinnassaan Upset Facen ja Djokovicin jälkeen kolmanneksi. Lohdutusfinaalissa se oli laukan kera neljäs, ja kausi jatkui kahdella Solvallan voitolla.

Tänä vuonna Gargamel Sisu on kilpaillut vain neljästi, viimeksi heinäkuussa.

”Sillä kävi pieni tapaturma, ja se operoitiin Teivon klinikalla. Nyt jalka on parantunut, ja hiittivalmennus on jo aloitettu”, Nyyti-Maria Timonen tietää.

”Muuten tietoni ovat todella pienet, mitä nyt olen taulua ja muutaman startin kattonut. Todella hienoa jälkeähän se on tehnyt, ja kivalta se näyttää. Nätti, siro ruuna iloisella silmällä, ja hyvin oli yön aikana syönyt ja juonut.”

”Joulukuussa sille olisi mukavia lähtöjä tarjolla, ja silloin olisi tarkoitus aloittaa, mutta sen mukaan tietysti mennään, miltä hevonen tuntuu”, Timonen lisää.

Tallin suunta näyttää vihdoinkin olevan ylöspäin.

”Kaikki on olleet kipeänä, on menty ylös ja alas. Nyt ne rupeaa onneksi tervehtymään, ja Rokin Maxi aloittaakin jo tiistaina Teivossa.”

”Tarkoitus oli vähentää talveksi hevosia, mutta talli on täynnä ja enempikin olisi ollut tulossa. Onneksi sentään ihan kaikki 16 ei ole ajohevosia”, Timonen naurahtaa.

”Gargamel Sisu oli kuitenkin ihana lisä talliin, starttaria olen etsinyt jo pidemmän aikaa. Toivottavasti se palaa vielä tasolleen.”

Gargamel Sisun voittosumma on 362 200 kruunua ja ennätys 12,2.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi