Tuukka Varis on ohjastanut hienon kauden. Tulevalla viikolla hän tavoittelee menestystä maanantaina Rovaniemellä, tiistaina Mikkelissä ja perjantaina Forssassa Kivikylän Komeetan finaalista.
Tuukka Varis on ohjastanut hienon kauden. Tulevalla viikolla hän tavoittelee menestystä maanantaina Rovaniemellä, tiistaina Mikkelissä ja perjantaina Forssassa Kivikylän Komeetan finaalista.Kuva: Anu Leppänen

Ohjastajalupauksen lento jatkui Timo Nurmoksen ajajakilpailussa – "Se on semmoista pientä hienosäätöä siellä kyydissä"

Riihimäen sunnuntairavien pääkisa oli Timo Nurmos Oppilasohjastajamestari -lähtö. Voiton vei 17-vuotias Tuukka Varis ajokkinaan Jeroen van Craenin valmentama Shadow Pro McQueen.

Oona Halme (19 vuotta), Jere Hurme (26), Tuukka Varis (17), Väinö-Kalle Korhonen (18), Tino Paldan (25), Sakari Talikka (22) ja Eveliina Sarismala (27) kisasivat tänä vuonna Timo Nurmos Oppilasohjastajamestaruudesta, joka oli myös Hevosurheilun nimikkolähtö. Voiton vei Riihimäellä kauden 56:nnen kilpailunsa ajanut Tuukka Varis. Ykkössijoja hänellä on tältä vuodelta nyt 13, joten kauden voittoprosentti on komea 23.

"Ehkä lähtökohtana on hyvät hevoset, se ratkaisee paljon. Sitten, mitä kuski tekee, se on semmoista pientä hienosäätöä siellä kyydissä", Varis vastasi voittajahaastattelussa kysymykseen hyvän ohjastajavireen syistä.

Riina Rekilällä koulutussopimuksella työskentelevä Varis sai voitostaan kiertopalkinnon, joka on ohjastajamestari John Campbellin jalustaan kiinnitetty kypärä.

Lisää raveista keskiviikon Hevosurheilussa ja tilaajille jo huomenna verkossa.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 1 Voice Of Reason, 52 %, 1,79 €

T5-2: 11 Meren Loisto, 8 %, 14,36 €

T5-3: 11 Red Caviar, 25 %, 41,18 €

T5-4: 4 Fazimo, 8 %, 187,10 €

T5-5: 7 Pastori, 32 %, 250,25 €

Vaihto: 55 902,08 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi