Tuomas Pakkanen aloitti ja päätti Oulun Toto5-rivin.
Tuomas Pakkanen aloitti ja päätti Oulun Toto5-rivin.Kuva: Anu Leppänen

Ohjastajan keksimä varustemuutos siivitti voittoon pitkän tauon jälkeen

Tuomas Pakkasen ajolinjat ja varuste-ehdotukset sattuivat kohdilleen Äimäraution ennätysten illassa. Toto5-rivin yllättäjän Capricorn Lindyn Pakkanen kannusti voittoon jenkkikärryiltä, joita hän oli aikaisemmin ehdottanut ajokkinsa perään ensimmäistä kertaa laitettavaksi.

Enintään 22 000 euroa tienanneiden kisassa Tuomas Pakkanen pamautti Capricorn Lindyn keskeltä rataa keulaan, mutta Ville Pohjolan ohjastaman Clover Meadow'n selkä kelpasi eteen. Capricorn Lindy nousi maalisuoran alussa toiselle radalle ja työntyi voittoon ennätyksellään 14,1aly.

”Valmentaja sanoi, että vaikka hevonen lähtee lujaa, yritä peesijuoksua tarjota. Saatiin olla hyvän hevosen takana, ja nyt se tuli hyvin maaliin asti. Kyllä jenkkikärryt piristivät hevosta”, Capricorn Lindyn rattailla 5. kerran nähty Tuomas Pakkanen puheli.

Kiuruvetisen Tapio Pennasen valmentaman, kasvattaman ja omistaman Capricorn Lindyn edellinen voitto oli marraskuulta 2017.

Toto5-päätöskohteessa Tuomas Pakkanen voitti jälleen 2. sisältä, kun Pentti Kuuselan suojatti Livi Passport piti vauhtinsa parhaiten ja ohitti keulasta karkuun yrittäneen Dream Togetherin ja Martti Pellikan varmoin ottein.

”Marttia oli hyvä seurata, ja vauhti oli sopivata. Vauhti pysyi meillä hyvänä maaliin asti”, Tuomas Pakkanen näki ennätyksellään 14,3aly voittaneesta Livi Passportista.

Lue lisää Oulun raveista keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 5 Capricorn Lindy, 8 %, 4,75 euroa

T5-2: 7 Pärttyl, 20 %, 20,03 e

T5-3: 1 Lake's Action, 37 %, 32,50 e

T5-4: 1 Scorzone, 13 %, 182,58 e

T5-5: 6 Livi Passport, 29 %, 272,54 e

Vaihto: 68 932,04 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi