Uransa kuudella voitolla 9-vuotiaana aloittanut tappioton Avot lähti käymään kotona omistajallaan Sauli Lähdeniemellä.
Uransa kuudella voitolla 9-vuotiaana aloittanut tappioton Avot lähti käymään kotona omistajallaan Sauli Lähdeniemellä. Kuva: Pekka Salonen

Okkolinin starttareita lataamaan akkuja, uusia nuoria hevosia tilalle

Kolmella laukkastartilla Teemu Okkolinilta aloittanut Landen Reino ja vastaavasti kuudella voitolla aloittanut tappioton Avot lähtivät käymään Avotin omistajalla Sauli Lähdeniemellä.

”Ratsastellaan ja rauhoitellaan Landen Reinoa, se kävi niin kuumana. Avotillakin haluttiin pitää vähän taukoa, ajetaan taas syksy ja talvi kilpaa”; Teemu Okkolin suunnittelee.

Samanlaiset suunnitelmat on Maatian Tähden kanssa. Sekin lähti kesäksi kotiin Suvelan Tallille. ”Siellä sillä ajellaan reellä, ja kilpaa ajetaan taas, kun kesän kovin aika on ohi.”

2-vuotias Tuli-Mörkö meni kesäksi laitumelle Olli-Pekka Hämäläiselle. Turbo-Jytkyä taas valmentaa jatkossa Minna Rampa, joka vuokrasi sen kilpailuoikeuden. ”Sillä on ollut koko uransa kaikenlaista vaivaa, ja päädyttiin tällaiseen ratkaisuun”, Okkolin kuittaa.

Tallin uusista tulokkaista Sauli Lähdeniemen Junjori aloitti komealla voitolla sunnuntaina Kouvolassa.

”Junjori tuntuu sellaiselta hevoselta, että sen pitäisi jonkin aikaa alokassarjoissa pärjätä”, Teemu Okkolin kehuu.

Kimmo Tinnilän 4-vuotias Sirun Sikke (Liising) on niin ikään starttivalmis.

”Olen seurannut sitä koko ajan naapurissa, ja koelähdön sillä ajoinkin. Lahteen sen jo ilmoitinkin, mutta valitettavasti ei tullut lähtöä.”

Uusia tulokkaita tallissa ovat myös 4-vuotias L.R. Roponen (Köppinen) sekä 2-vuotiaat Apollo (Costello) ja Efesos (Välähdys).

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi