Omistaja pyörsi puheensa – juhlisti jo etukäteen
Janne Räisänen vastasi Wonder Of You:n ohjastuksesta.Kuva: Anu Leppänen

Omistaja pyörsi puheensa – juhlisti jo etukäteen

Liperissä asuvan Risto Rouhiaisen talliin ei pitänyt koskaan tulla lämminverisiä, mutta toisin kävi. Rouhiaisen suojateista Wonder Of You pääsi voittajaesittelyyn maanantaina Joensuussa. Isoja kekkereitä ei näillä näkymin voiton johdosta ole luvassa, sillä ne pidettiin jo.

Janne Räisäsen ohjastama Wonder Of You kilpaili lyhyen matkan kisassa, jossa tarkkaili tapahtumia parijonossa. Kirivaiheessa kaksikko oli vahvasti esillä karatessaan ylivoimavoittoon. 8-vuotias ruuna ravasi ennätyksekseen 13,4aly.

”Ajo meni hyvin, ja hevonen tuli hyvin maaliin. Odotinkin, että se parantaa ennätystään”, valmentaja-omistaja Risto Rouhiainen kertoi voittajahaastattelussa.

ML Stable Oy:n kasvattama Wonder Of You on Rouhiaisen ainoa treenattava tällä hetkellä, joka ei miehellä ollut suunnitelmissa.

”Suomenhevosia oli aikaisemmin. Sanoin, että lämpöisiä ei koskaan tule, mutta nyt ei tallissa ole muita.”

Wonder Of You:n uran kahdennentoista voiton ansiosta Liperissä ei ole tarkoitus juhlia isosti – ainakaan ravipäivän iltana.

”Viime viikonloppuna tuli Kuopion Stakesissa maljaa otettua sen verran jo ennakkoon, ettei tänään varmaan tarvitse ottaa”, Risto Rouhiainen nauroi.

Lue raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 10 Pomminpurkaja, 14 %, 6,40 euroa

T5-2: 7 Saint Salme, 22 %, 16,83 e

T5-3: 5 Ralston, 24 %, 30,66 e

T5-4: 5 Wonder Of You, 7 %, 227,06 e

T5-5: 5 Fransua, 36 %, 272,01 e

Vaihto: 61 307,12 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi