Ongelmia kirjautumisessa? Katso tästä vinkit

Ongelmia kirjautumisessa? Katso tästä vinkit

Iso osa Hevosurheilun verkkopalvelujutuista on maksumuurin takana, eli niitä pääsee lukemaan vain Hevosurheilun tilaajat. Tästä jutusta löydät vinkkejä, jos olet tilaaja, mutta et jostain syystä pääse lukemaan kaikkia artikkeleita.

Hevosurheilun verkkopalvelu tarjoaa monipuolista lukemista lehden tilaajille. Jotta maksumuurin takana oleviin juttuihin pääsee käsiksi, on tilaajan rekisteröitävä itselleen Hevosurheilu-tunnus.

Tunnus koostuu sähköpostista ja tilaajan itse luomasta salasanasta. Sähköpostiosoitteen tulee olla sama, mikä löytyy Hevosurheilun asiakastietojärjestelmässä, jotta järjestelmä osaa yhdistää oikean tilauksen oikeaan asiakasnumeroon.

Voit tarkistaa asiakastietojärjestelmässä olevan sähköpostiosoitteesi itsepalvelusivustoltamme, jonne pääset käyttämällä kirjautumiseen asiakasnumeroa (löytyy laskusta) ja postinumeroasi. Jos et tiedä asiakasnumeroasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (tilaukset@hevosurheilu.fi).

Ensimmäisenä mene hevosurheilu.fi:n oikeaan yläkulmaan ja klikkaa kirjaudu.
Ensimmäisenä mene hevosurheilu.fi:n oikeaan yläkulmaan ja klikkaa kirjaudu.
Klikkaa sanaa rekisteröidy.
Klikkaa sanaa rekisteröidy.

Klikkaa kirjaudu-linkkiä ja rekisteröidy

Jos sähköpostiosoite on kunnossa, mene hevosurheilu.fi-sivun oikeaan yläkulmaan ja klikkaa kirjaudu-linkkiä. Valitse ensimmäisellä kerralla rekisteröidy-kohta ja täytä tyhjiin kenttiin tietosi.

Käy viipymättä vahvistamassa rekisteröintisi sähköpostissasi. Jos vahvistusviestiä ei näy, tarkista roskaposti tai kokeile lähettää vahvistus uudelleen. Linkki on voimassa 3 minuuttia.

Huomioi, että palvelu päivittyy kerran vuorokaudessa öisin, eli pääset kirjautumaan luomillasi Hevosurheilu-tunnuksilla sisälle palveluun seuraavana päivänä.

Kun olet kirjautunut, oikeassa yläkulmassa on ihmishahmo-logo. Mobiilikäyttäjille logo näkyy koko ajan, mutta kirjautuneen käyttäjän tunnistaa siitä, että logon ympärillä on rengas.

Logoa klikkaamalla pääset tarkastamaan omasta profiilistasi tilauksesi tiedot. Jos tiedät, että sinulla on olemassa oleva tilaus, mutta sitä ei näy, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jatkossa voit kirjautua palveluun myös käyttämällä Facebook- ja Google-tunnuksiasi.

Täytä tyhjät kentät ja rekisteröi tunnuksesi. Tunnus aktivoituu seuraavan yön aikana.
Täytä tyhjät kentät ja rekisteröi tunnuksesi. Tunnus aktivoituu seuraavan yön aikana.

Mene suoraan hevosurheilu.fi:n kautta, jos mahdollista

Palvelu toimii parhaiten, kun käytät sitä suoraan hevosurheilu.fi:n kautta. Me Hevosurheilussa jaamme juttujen linkkejä myös Facebook-seinällämme, ja tiedossa on, että kirjautuminen voi tietyillä päätelaitteilla tuottaa hankaluuksia etenkin käyttäjille, jotka törmäävät maksumuurilliseen juttuun Facebookin applikaation kautta.

Tähän on syynä se, että klikatessaan Hevosurheilun Facebook-seinällä olevaa linkkiä, käyttäjä ikään kuin jää Facebookin sovelluksen sisälle, eikä ohjaudu hevosurheilu.fi:n alustalle.

Joissain tapauksissa, joillain laitteilla, tämä yhteys ei aina toimi ja esimerkiksi sovellus ei muista Hevosurheilun kirjautumistietoja, joten voit joutua kirjautumaan aina uudelleen.

Muista, ongelmatapauksissa voit aina ottaa yhteyttä osoitteeseen tilaukset@hevosurheilu.fi. Asia saadaan varmasti korjattua.

Huom! Lehtiarkisto ja näköislehti toimivat edelleen vanhaan tapaan myös asiakasnumero + postinumero -yhdistelmällä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi