Ongelmia kirjautumisessa? Katso tästä vinkit

Ongelmia kirjautumisessa? Katso tästä vinkit

Hevosurheilun verkkopalvelu on uudistunut ja osa jutuista on nyt maksumuurin takana, eli niitä pääsee lukemaan vain Hevosurheilun tilaajat. Tästä jutusta löydät vinkkejä, jos olet tilaaja, mutta et jostain syystä pääse lukemaan kaikkia artikkeleita.

Hevosurheilun uudistunut verkkopalvelu tarjoaa monipuolista lukemista lehden tilaajille. Jotta maksumuurin takana oleviin juttuihin pääsee käsiksi, on tilaajan rekisteröitävä itselleen Hevosurheilu-tunnus.

Tunnus koostuu sähköpostista ja tilaajan itse luomasta salasanasta. Sähköpostiosoitteen tulee olla sama, mikä löytyy Hevosurheilun asiakastietojärjestelmässä, jotta järjestelmä osaa yhdistää oikean tilauksen oikeaan asiakasnumeroon.

Voit tarkistaa asiakastietojärjestelmässä olevan sähköpostiosoitteesi itsepalvelusivustoltamme, jonne pääset käyttämällä kirjautumiseen asiakasnumeroa (löytyy laskusta) ja postinumeroasi. Jos et tiedä asiakasnumeroasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (tilaukset@hevosurheilu.fi).

Ensimmäisenä mene hevosurheilu.fi:n oikeaan yläkulmaan ja klikkaa kirjaudu.
Ensimmäisenä mene hevosurheilu.fi:n oikeaan yläkulmaan ja klikkaa kirjaudu.
Klikkaa sanaa rekisteröidy.
Klikkaa sanaa rekisteröidy.

Klikkaa kirjaudu-linkkiä ja rekisteröidy

Jos sähköpostiosoite on kunnossa, mene hevosurheilu.fi-sivun oikeaan yläkulmaan ja klikkaa kirjaudu-linkkiä. Valitse ensimmäisellä kerralla rekisteröidy-kohta ja täytä tyhjiin kenttiin tietosi.

Käy vahvistamassa rekisteröintisi sähköpostissasi. Jos vahvistusviestiä ei näy, tarkista roskaposti tai kokeile lähettää vahvistus uudelleen.

Huomioi, että palvelu päivittyy kerran vuorokaudessa öisin, eli pääset kirjautumaan luomillasi Hevosurheilu-tunnuksilla sisälle palveluun seuraavana päivänä.

Kun olet kirjautunut, oikeassa yläkulmassa on ihmishahmo-logo. Mobiilikäyttäjille logo näkyy koko ajan, mutta kirjautuneen käyttäjän tunnistaa siitä, että logon ympärillä on rengas.

Logoa klikkaamalla pääset tarkastamaan omasta profiilistasi tilauksesi tiedot. Jos tiedät, että sinulla on olemassa oleva tilaus, mutta sitä ei näy, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jatkossa voit kirjautua palveluun myös käyttämällä Facebook- ja Google-tunnuksiasi.

Täytä tyhjät kentät ja rekisteröi tunnuksesi. Tunnus aktivoituu seuraavan yön aikana.
Täytä tyhjät kentät ja rekisteröi tunnuksesi. Tunnus aktivoituu seuraavan yön aikana.

Mene suoraan hevosurheilu.fi:n kautta, jos mahdollista

Palvelu toimii parhaiten, kun käytät sitä suoraan hevosurheilu.fi:n kautta. Me Hevosurheilussa jaamme juttujen linkkejä myös Facebook-seinällämme, ja tiedossa on, että kirjautuminen voi tietyillä päätelaitteilla tuottaa hankaluuksia etenkin käyttäjille, jotka törmäävät maksumuurilliseen juttuun Facebookin applikaation kautta. Ongelmia pyritään ratkomaan parhaillaan.

Voisiko välimuistin tyhjennys auttaa?

Jos tuntuu, että kaikki on kunnossa, eikä mikään silti toimi, kokeile ensin tyhjentää päätelaitteidesi välimuisti ja kirjaudu uudelleen.

Välimuistin tyhjentämiseen löytyy vinkkejä esimerkiksi Googlen avulla, kun kirjoittaa hakusanaksi välimuistin tyhjentäminen ja oman päätelaitteen merkki.

Jos sekään ei auta, ja olet rekisteröinyt tunnuksesi edellisenä päivänä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huom! Lehtiarkisto ja näköislehti toimivat edelleen vanhaan tapaan asiakasnumero + postinumero -yhdistelmällä.

Ongelmia kirjautumisessa? Katso tästä vinkit
Hevosurheilun verkkopalvelu uudistuu – jatkossa tilaajat saavat eniten

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi