Onko Jukka Torvinen uusi Kontio?

Onko Jukka Torvinen uusi Kontio?

Jorma Kontio palkittiin Urheilugaalassa harvinaisella huomionosoituksella, Suomen urheilun lähettiläänä. Hevosurheilu tapasi potentiaalisen tulevaisuuden Kontion Jukka Torvisen Tikkakosken kasarmilla.

Perjantain Hevosurheilu vie lukijansa varusmiespalveluksensa aloittaneen Jukka Torvisen ensi päivien tunnelmiin puolustusvoimissa. Miten sujuu alokas Torviselta kaapin särmäksi asettelu, entä kuinka eheitä ovat pinkka ja punkan petausjälki?

Vajaan kahden viikon tauon jälkeen ohjastajatalentti palaa ajotehtäviin lauantaina Kuopiossa. Hevosia hänelle on ilmoitettu myös maanantaiksi Killerille, tiistaiksi Teivoon ja keskiviikoksi Vermoon.

”Itse koetin tätä uraa oikeastaan aika monta vuotta aktiivisesti vältellä”, Jukka Torvinen paljastaa. ”Isä sanoo, että on koettanut kyllästyttää meitä hevosten kanssa olemiseen. Se ei kuitenkaan onnistunut.”

Olisiko Jukka Torvisesta tulevaisuuden Kontioksi? Joukko ammattilaisia antaa oman arvionsa uransa alkuvaiheessa olevasta nuorukaisesta.

Lue lisää perjantainumerosta, joka esittelee sadalla eurolla aikanaan omistajaa vaihtaneen Vinkan Hovin. Nyt viimeistä kilpailuvuottaan juokseva kymenlaaksolaiskiituri näyttää osaamistaan lauantain Toto76-raveissa Kuopiossa.

Vaikka 15-vuotiaan Vinkan Hovin taustajoukkojen haaveena siintää rohkeasti Elitkampen, Hevosurheilun perjantainumeron matkailuteeman pääpaino on kuitenkin kotimaassa. Suomessa on noin 200 hevosmatkailupalveluja tarjoavaa yritystä. Tärkeimmät vahvuudet hevosmatkailumaana ovat luonto ja nimenomaan suomenhevonen.

Maajoukkueratsastaja Sebastian Nummiselle viime viikot ovat olleet raskasta aikaa. Supertamma Cue Channa on monien jahkailujen jälkeen myyty Malin Baryardin satulan alle. Mitä mieltä Numminen on kaupasta? Entä onko Nummisen elämän hevonen kuitenkin jokin toinen vielä suuremman potentiaalin kyky? Ratsastusliite kertoo lisää.

Tilaa Hevosurheilu kestona itsellesi tai kaverillesi tästä.

Tai osta näköislehti.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi