Orpovarsa Taiston uusi Ranskan seikkailu alkaa – starttaa kello 14.55

Orpovarsa Taiston uusi Ranskan seikkailu alkaa – starttaa kello 14.55

Majestic Man tavoittelee 19 350 euron ykköspalkintoa tänään Vincennesissä huippupaikalta.

Jonna Irri ja Taneli Säde saapuivat Orpovarsa Taistonakin tunnetun Majestic Manin kanssa Pariisiin sunnuntaina ja majoittuivat kahden vuoden takaa tuttuun Björn Goopin yksikköön Grosbois’n valmennuskeskuksessa. Enemmän kuin matka Jonnaa huolestutti etukäteen ruunan saaminen listoille starttiin.

”Suomalaisen hevosen ilmoittaminen Ranskaan ei ole ihan arkipäiväistä meille eikä Hippoksellekaan, jonka kautta ilmoittautuminen tapahtui. Mutta ihan kivuttomasti saatiin balanssit ja rokotetiedot lopulta annettua”, hän iloitsee.

Kaiken kruunuksi 15 hevosen 2100 metrin ryhmäajoon parhaan mahdollisen lähtöradan, kakkosen, eikä kuskissakaan ole valittamista.

”Björn Goopilla oli valitettavasti tänään viikon ainoa päivä, kun hänen oli välttämätöntä ajaa Ruotsissa. Mutta David Thomain on myös hyvä kuski ja tuntee hevosen. Hän ajoi sillä viime reissun viimeisen startin. jossa se ei ollut kyllä parhaimmillaan. Sillä oli silloin lihasongelmia, ja tultiin liian hätäisesti starttiin”, Jonna Irri muistelee.

”En tunne vastusta, mutta täkäläiset tutut ovat sitä mieltä, ettei lähtö olisi paperilla mahdottoman kova. Taiston pitäisi pystyä pärjäämään, jos se on yhtä hyvä kuin viime Ruotsin starteissaan.”

Lue torstaina ilmestyvästä Hevosurheilusta, millaista Ranskan turneeta Jonna Irri ja Taneli Säde Taistolle tällä kertaa suunnittelevat!

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä! Turun ja Forssan seudulla saat lehden varhaisjakelussa käsiisi ennen kuutta, ja samaan aikaan se ilmestyy luettavaksi myös näköislehtenä verkossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi