Pakkanen paukkuu.
Pakkanen paukkuu.Kuva: Anu Leppänen

Oulun ravien lopullinen kohtalo ratkeaa aamupäivällä

Euronelkku-ravien kohtalo on toistaiseksi auki. Päätös tehdään aamupäivän aikana.

Oulun raviradan facebook-sivuilla tiedotettiin kello 9.00 illan ravien tilanteesta:

"Pakkasennusteet ovat viime yön aikana kiristyneet. Illaksi Ouluun luvataan pakkasrajoilla olevia lukuja. Saamme klo 10 lisätietoa sääolosuhteista, joten teemme silloin lopullisen päätöksen illan ravien kohtalosta. Pakkaslukemat näyttävät joka tapauksessa sellaisia lukemia, että hevosen pois jättäminen pois ilman sanktioita on mahdollista. Tiedotamme asiasta välittömästi, kun saamme lisätietoja", sivuilla kerrottiin.

Oulun raviradan kilpailuvastaava Nelli Lindholm raportoi Oulun maanantai-illan ravien tilanteesta kello 9.40 hieman tarkemmin ajankohtaista lisätietoa.

"Oulun toimistolla on nyt 22 astetta pakkasta. Sääennusteet lupailevat, että lukemat pikkuisen lauhtuisivat illaksi. Ja tosiaan se mahdollista onkin, ilma on aamusta aamupäivää kohti jo lauhtunut. Meillä alkaa kello 10.20 palaveri Oulun radan edustuksen ja Hippoksen edustuksen kanssa. Silloin tsekataan vielä tilanne, ja ollaan saatu vielä sääpalveluista kaikki ajankohtaiset tiedot. Sen jälkeen tehdään päätös, ajetaanko vai miten toimitaan", Lindholm raportoi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi