Santtu Raitalalla kulki Oulussa poikkeuksellisen lujaa.
Santtu Raitalalla kulki Oulussa poikkeuksellisen lujaa.Kuva: Anu Leppänen.

Oulussa Raitalan dominanssia – kultaleijona onnitteli kädestä pitäen

Santtu Raitala ajoi viisi voittoa maanantaina Äimärautiolla. Punanutun ykköstiloista peräti neljä tuli Toto5-lähdöissä. Pitkän matkan kisan voiton jälkeen Raitalaa oli voittajaseremonioissa onnittelemassa muiden muassa jääkiekon olympiavoittaja ja maailmanmestari Sakari Manninen.

Santtu Raitalan voittotehtailu käynnistyi Antti Ojanperän tallin Volcanon kanssa enintään 17 000 euroa tienanneiden ryhmäajossa. 5-vuotias ruuna hukkasi 1. kurvissa kenkänsä, jolloin hevosen rytmi hukkui pahasti, mutta se pysyi ravilla ja irtosi lopussa keulasta selvään ykköstilaan.

Pitkän matkan kisassa Raitala ajoi toisen Toto5-voittonsa Ojanperän valmentamalla Exaudio Vicillä, joka pisteli loppumatkaa selvästi parhaiten ja ohitti keulasta upeasti suorittaneen Flying Duckin viimeisimpänä.

Eija Sorviston valmentama Fancy Creek palasi sairauspaussilta väkevässä vireessä. Raitala kannusti tamman keulapaikalle, josta se hallitsi pikkuyllätykseen helponnäköisesti.

Toto5-päätöskohteessa Santtu Raitala ohjasti Interlude Fermiä, joka virui pitkään vailla kiritilaa, mutta Ojanperän treenaama ranskanori kehitti rivakan loppuvedon ja ehti voittoon. Santtu Raitalalle voitto oli jo vuoden 200.

Illan lopuksi Santtu Raitala ajoi Profiilin parhaaksi. Se oli Raitalan illan viides tolppa ja neljäs täysosuma Ojanperän talliin.

Lue lisää Oulun raveista keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 2 BWT Get Ready, 34 %, 1,61 euroa

T5-2: 7 Volcano, 34 %, 2,79 e

T5-3: 9 Exaudio Vici, 24 %, 5,15 e

T5-4: 6 Fancy Creek, 11 %, 30,35 e

T5-5: 2 Interlude Ferm, 61 %, 33,25 e

Vaihto: 69 510,00 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi