Packalenin talliin kaksi 65-voittoa – ensimmäinen voitoista yllätti valmentajan
Christa Packalen.Kuva: Anu Leppänen

Packalenin talliin kaksi 65-voittoa – ensimmäinen voitoista yllätti valmentajan

Viikon Magic Monday -rivi piti ratkoa Jyväskylässä ja Rovaniemellä, mutta Rovaniemen ajot jouduttiin siirtämään sulavan radan tuomien haasteiden vuoksi Ouluun. Christa Packalenin valmennettavat nappasivat Killerin 65-lähdöissä kaksi tikkua, ja menestystä tuli talliin muutenkin.

Christa Packalenin tallin voitonjuhlat alkoivat Jyväskylän viidennessä lähdössä.

Juha Utala ajoi ensimmäistä kertaa Santo Grialia, joka iski 3. ulkoa kiriinsä viimeisellä takasuoralla. Usein kakkossijaan tyytynyt 5-vuotias oli rapakelissä taistelumielellä. Christa Packalenin valmennettava vyöryi helppoon ykköstilaan ohi keulan Empire Sharkin.

”Santo Grial yllätti minut totaalisesti, en olisi uskonut sen voittoon tuolta paikalta (11)”, Christa Packalen yllättyi positiivisesti. ”Se on ollut sellainen, että viimeinen puristus on puuttunut, mutta nyt Utala sanoi, että hevonen tuli maaliin juosten ja varaakin jäi paljon. Toivottavasti se jatkaa samaa rataa jatkossakin.”

Santo Grial ei ollut lähdössään kuumin suosikki, mutta Wille's Rainpowerilta odotettiin ravien päätöskohteessa paljon – olihan se noussut koko 65-kierroksen pelatuimmaksi osallistujaksi.

Hannu Torvisen ajama Wille's Rainpower menetti sisäradalta keulapaikan kiihdytyksessä, mutta poimi paikan nopeasti takaisin itselleen. 4-vuotias hallitsi lähtöä kevyennäköisesti perille saakka ja täydensi Packalenin valmennettavien tuplan.

”Hannu sanoi, että Wille's Rainpower voitti helposti. Se oli hyvä juoksu ajatellen ensi tiistaita, kun sitten on Kasvattajakruunun alkuerät.”

Aikaisemmin raveissa kisannut The Breeze ilahdutti valmentajaansa kakkossijalla. Neljäs Packalenin listoilta Killerillä kisannut kilpuri Mamajuana ylsi Santo Grialin voittamassa lähdössä neljänneksi.

”The Breeze teki ihan ok suorituksen. Kuski sanoi, että oli vähän haastava juoksu ajaa takaa, kun kuolemanpaikkahevonen oli niin kaukana keulahevosta. Kuski sanoi, että hetken aikaa jo kuvitteli lähdön voittavansa, muttei sitten ihan riittänyt. Mamajuanalle keli ei ollut optimi, kun se ei tykkää kurassa oikein juosta, mutta siksi hevoseksi oli ihan ok.”

Christa Packalenin treenattaville saattaa olla lisää menestystä luvassa jo tiistaina Teivossa, kun tositoimissa nähdään Mark More, La Luna Birldland ja Bean Dead Cert. Varustevirityksiä on luvassa.

”La Luna Birdland menee ilman kaikkia kenkiä ja sille laitetaan vetolaput. Mark Morelle laitetaan kokolaput, jota sillä ei ole aikaisemmin ole ollut", Christa Packalen paljastaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi