Digitaalinen palvelukartta helpottaa palveluiden ja tarjousten löytämistä.
Digitaalinen palvelukartta helpottaa palveluiden ja tarjousten löytämistä.Kuvakaappaus Johanna Heinonen

Palvelukartta helpottaa Kunkkareissa luovimista

Kuninkuusravien yleisölle on saatu valmiiksi Forssan digitaalinen palvelukartta helpottamaan palveluiden löytymistä.

Digitaalisesta palvelukartasta näkee kaikki Kuninkuusravien kohteet, non-stop-linjat, raviradan palvelut ja lähialueiden palvelut. Oman sijainninkin kartalla saa näkymään.

Palvelukartan toteutti ICT-insinööriksi opiskeleva Laura Mäkelä, 22, opinnäytetyönään.

Karttaa voi käyttää Citynomadi-palvelussa tietokoneella tai älypuhelimen sovelluksella. ”Toivon, että ihmiset tutustuvat palveluun rohkeasti ja käyttävät siihen vähän aikaa jo etukäteen”, vinkkaa Laura Mäkelä, joka on viilannut palvelua loppuun saakka ennen viikonlopun Kuninkuusraveja.

Hänelle toiminnallinen opinnäytetyö on ollut opettavainen, mutta myös tosi työläs projekti; usean toimijan yhteistyössä eteneminen on kiinni muistakin kuin itsestä, mutta lopputulos stressin jälkeen palkitsee myös muita kuin tekijää. ”Toivottavasti kartasta on hyötyä ja apua! Niin, että ihmiset bongaavat palvelusta parhaat tarjoukset, mitä Forssa ja lähiseutu tarjoavat. Sieltähän ne kaikki nyt löytyvät.”

Varsinais-Suomen Pöytyältä kotoisin olevalla Laura Mäkelällä on hevostaustaa erityisesti äidin puolelta, ja hänen vanhempansa ovat tavanneet ravitallilla. ”Ravit ovat projektin ansiosta alkaneet kiinnostaa hieman enemmän kuin ennen.”

Digitaalinen palvelukartta löytyy Citynomadi-sovelluksen lisäksi myös Kuninkuusravien nettisivuilta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi