Papa Rock ja Tuomas Korvenoja hakevat voittoputkelle jatkoa Ruotsista.
Papa Rock ja Tuomas Korvenoja hakevat voittoputkelle jatkoa Ruotsista.Kuva: Pekka Salonen

MT26:lta lauantaina Rommen T75-ravit - Papa Rock johtaa suomalaisjoukkuetta

Peruttujen Vermon ravien sijasta MT26-kanavalta nähdään antennitalouksissa tänä lauantaina Ruotsin T75-ravit kello 16:30 alkaen. Studiojoukkueen muodostavat Jere Törmänen, Marko Lähteenmäki ja Riku Niittynen.

Tuomas Korvenojan Papa Rock on napsinut voittoja Lahdessa ja Vermossa. Viimeksi se hallitsi johtopaikalta Vermon 2640 metrin ryhmää. Sillä on Rommessa Klass II -lähdössä voltin ykkösrata. Lähdössä on mukana monta voitokasta menijää. Marcus Schönin Janks Morton on hävinnyt urallaan vain kerran. Bengt ja Eva Aloha ovat myös ravanneet ykkösiä.

”Papa Rock on kehittynyt viime kuukausina hienosti. Hevonen on kasvanut paljon ja on suuri, se on alkanut myös jaksaa mennä kunnolla. Hevonen tuntuu valmiimmalta. Se pystyy tekemään juoksun myös itse. Uskon paljon tähän kauteen. Sisäradan lähtöpaikka on paras mahdollinen. Muiden lähtönopeudesta en ole selvillä, mutta Papa Rock lähtee hyvin ja yleensä varmasti. Reissuun lähdettiin torstai-iltana”, Korvenoja sanoo.

Pronssidivisioona aloittaa V75-kierroksen. Korvenojan Laxvikens Amiralin piti juosta siinä, mutta sen voittosumma nousi yli 900 000 kruunun, kun UET:n uudet kurssit tulivat voimaan vuoden vaihteessa. Jonna Irrin Joshua B.R. ja Mikko Ahon Ready Trophy tuovat nyt suomalaisväriä lähtöön.

Hopeadivisioona päättää V75-pelin. Siinä kilpailee kolme Einari Vidgren Oy:n omistamaa hevosta. Oskar J Anderssonin ajama Djokovic ja Mika Forssin Radetzky tulevat Matti Nisosen valmennuksesta. Mattias Djusen tallin Global Classified sai "vidgreniläisistä" parhaan lähtöpaikan. Jorma Kontion ajama Bold Eaglen poika starttaa kakkosradalta. Irrin Mami Chulo juoksee montélähdössä. Elina Pakkanen ohjastaa.

Papa Rock ja Tuomas Korvenoja hakevat voittoputkelle jatkoa Ruotsista.
Toto75-ennakko Romme: Voittokone Suomesta ykkösradalla

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi