Peanuts antoi kovan näytön Seinäjoki Raceen voittaessaan Espoon Palkinnon.
Peanuts antoi kovan näytön Seinäjoki Raceen voittaessaan Espoon Palkinnon.Kuva: Anu Leppänen

Peanutsille kutsu Seinäjoki Raceen hyvissä ajoin – ”Viritykset voi säästää meille”

Lauantain Teivon Kavioliiga ei poikinut uusia kutsuja Seinäjoki Raceen. jolloin rata päätyi kutsumaan mukaan tamma Peanutsin.

Näyttöä odotettiin erityisesti Reima Kuislan uudelta hankinnalta Evaluatelta, mutta sen Suomen debyytti jätti kysymysmerkkejä ilmaan. Muutkaan hevoset jo kutsutun keulavoittajan Le Gros Billin takana eivät loistaneet.

Näin neljännen kutsun sai sunnuntaina tamma Peanuts. Se starttaa vielä keskiviikkona Vermon Tammatähdessä.

”Halusimme kutsua Peanutsin jo nyt, ettei sitä tarvitse virittää sen kummemmin keskiviikon starttiin. Kenkien riisumisen ja muut viritykset voi säästää meille”, Seinäjoki Racen hevoshankinnasta vastaava Mikael Mattfolk perustelee.

Kutsutuista hevosista Selmer I.H. viimeistelee kuntonsa Seinäjoelle ensi sunnuntaina Rommen 75-kierroksella. Se tarkoittaa, että Suomen Hippoksen herpeksen leviämisen ehkäisemiseksi suosittelema 14 vuorokauden karanteeni jää päivän vajaaksi, mutta kutsu pysyy voimassa.

”Kun Samu Sundqvist kertoi, että ilmoittaa Selmerin Rommen kultadivisioonaan, en hoksannut, että ravit ajetaan pääsiäisen takia sunnuntaipäivänä. Siinä tuli minulle laskuvirhe”, Mattfolk pahoittelee.

Seinäjoki Race ajetaan 17. huhtikuuta. Lähtölista valmistuu maanantaina 12. huhtikuuta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi