Pekka Korven toinen varsalupaus aloittaa – haastaa pian Corazon Combon?
Pekka Korven odotukset Cupido Combosta ovat korkealla.Kuva: Anu Leppänen

Pekka Korven toinen varsalupaus aloittaa – haastaa pian Corazon Combon?

Thai Profit, American Hero ja Next Direction arvottiin huippupaikoille Vermon ensi keskiviikon Finlandia-katsastukseen.

Viime viikon Hevosurheilussa esiteltiin lisenssivalmentajien 3-vuotiaat. Corazon Combon ohella Pekka Korpi suitsutti voimakkaasti Cupido Comboa (Nuncio), joka tuntui hänen mukaansa vuosi sitten keväällä jopa valmiimmalta kuin 2-vuotiskauden 7 starttiaan tappioitta kilpaillut Corazon.

”Se lopetti koelähdössä toukokuussa 15-16:tta ja oli hyvä, mutta tehtiin sen kanssa sellainen ratkaisu, ettei ajettu vielä kilpaa. Ajateltiin, että säästellään isoa varsaa, kun isoimmat lähdöt on vasta 3-4-vuotiskaudella. Katsotaan, oliko se oikea ratkaisu”, Pekka Korpi pohti.

”Mitään ongelmia ei ole ollut, mutta kovaa ei ole tälläkään vielä ajettu. Odotuksia kyllä on, että pitäisi riittää pitkälle. Aloitetaan vasta, kun tulee hyvät kelit.”

Nyt hyvät kelit ovat koittaneet, ja Cupido Combo aloittaa 30.3. Vermossa. Se sai volttilähtöön hyvän kolmosradan.

Ravit huipentuvat Finlandia-katsastukseen, suomenhevosten Kohti Kuninkuusraveja -Tammatähteen sekä suomenhevosten 5-vuotislähtöön, jossa Satakunta-ajon voittaja Pro haastaa 20 metrin etumatkan turvin kautensa avaavat Siirin Valtsun, V.G. Voiton ja Vieskoffin.

Finlandia-katsastuksen hevosista paras arpaonni kävi Thai Profitilla, American Herolla ja Next Directionilla, jotka starttaavat Finlandia-tiketin jahtiin radoilta 1-3. Willow Pride, Hotshot Luca ja Deangelo puolestaan arvottiin ikäville radoille 8-10.

Linkki Vermon 30.3. ravien lähtölistoihin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi