Jokimaan ravikeskus ja Lahden Pelicans syventävät yhteistyötään.
Jokimaan ravikeskus ja Lahden Pelicans syventävät yhteistyötään.Kuva: Anu Leppänen

Pelicansille ja Jokimaalle yhteinen ravihevonen – palkintorahoilla tukea lahtelaiselle nuorisourheilulle

Lahden Pelicansin ja Jokimaan ravikeskuksen uusi ravikimppa käynnistyi torstaina 30.11.

Liigaseura Lahden Pelicans ja Jokimaa käynnistävät yhteistyön kunniaksi uuden ravikimpan, jonka tavoitteena on yhdistää kahden suuren lahtelaisen urheiluorganisaation voimia. Hevosen mahdolliset radoilta tienaamat eurot ohjataan lahtelaisen nuorisourheilun tukemiseen.

Kimppahevonen on kolmivuotias lämminveritamma Xtrafast Kemp (Father Patrick), jonka kilpailuoikeus on liisattu Kemppitalli Oy:lta vuodeksi 2024. 

Kimpassa hevosen omistajuus jaetaan 400 osuuteen ja yhdellä osuudella voi olla monta omistajaa. Xtrafast Kemp asuu Kimmo Kempin tallilla Jokimaan raviradalla, jossa hevosten valmennuksesta vastaa Jukka-Pekka Hukkanen.

"Hienoa saada käynnistettyä uudelleen yhteistyötä Pelicansin kanssa. Jokimaalla ja Pelicansilla on vakiintunut paikka omien lajiensa suosiossa ja yhteistyön kautta pystymme tuomaan kahden lajin harrastajia lähemmäs toisiaan", Jokimaan ravikeskuksen toimitusjohtaja Ville Holopainen toteaa radan julkaisemassa tiedotteessa.

"Hevoskimpan taustalla on tärkeä ajatus, sillä hevosen mahdollisesti tienaamat palkintoeurot jaetaan Jokimaan ja Pelicansin nuorisotoiminnan tukemiseen. Samalla osakkaat pääsevät edullisella hinnalla kokemaan ikimuistoisia elämyksiä ravihevosen kolmivuotistaipaleella. Haluan kiittää tässä vaiheessa Pelicansin organisaatiota hyvästä otteesta projektin alkuvaiheessa ja Kemppitallin tärkeää tukea projektin käynnistämisessä sekä mahdollistamisessa", Holopainen lisää.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi