Perfect Rainmaker on tottunut menestymään Vermossa. Tässä tyylinäyte viime vuoden toukokuulta.
Perfect Rainmaker on tottunut menestymään Vermossa. Tässä tyylinäyte viime vuoden toukokuulta.Kuva: Pekka Salonen

Perfect Rainmaker vaihtoi valmentajaa – ”Toivottavasti löytyy se joku ongelmakohta”

Tällä kaudella edelliskausia vaisummin menestynyt Perfect Rainmaker siirtyi viime keskiviikkona Sanna Ylitalon hoiviin.

Tässä tapauksessa vaihdos tarkoittaa siirtymistä kotivalmennukseen. Perfect Rainmakerin omistaa JR-Osa Oy, jonka hevosten kanssa Sanna Ylitalo työskentelee lähes kokopäiväisesti.

Perfect Rainmaker voitti viime kaudella Tapio Mäki-Tulokkaalta 7 kertaa ja tienasi 31 800 euroa. Tämän kauden voittotili on vielä avaamatta, ja alla on kaksi hylkäystä.

”Paljon hevosta on jouduttu hoitamaan. Nyt ilmoitin sen ensi maanantaiksi Turkuun, mutta katsotaan, pääseekö se mukaan, kun pisteitä ei ole. Nyt sitä ei ole varoaikojen takia hoidettu”, Sanna Ylitalo aloittaa.

”Hevonen on mukava, eikä tili ole varmasti täynnä. Toivottavasti löytyy vaan se joku ongelmakohta. Ei tässä ihmeitä pysty kotona tekemään, mutta katsotaan, mitä se vaikuttaa, kun systeemit ja treenit ja ruokinta muuttuu.”

Ennestään Sanna Ylitalo valmentaa JR-Osa Oy:n kahta muuta hevosta.

Fox Loverilla pystyisi ajamaan kilpaa vaikka heti, mutta sillä on ollut kavio-ongelmia, ja se on vielä sairaskengässä. Odotetaan, että sen saa normaaliin kenkään. Mihinkään ei ole kiire, kun ikäluokkalähdöt on ohi”, Sanna Ylitalo juttelee.

Livi Mystery tuli pojalle opetushevoseksi, eikä siitä ollut suuria odotuksia. Startit on olleet kuitenkin ihan ok. Ollaan tyytyväisiä, jos pystyy olemaan Vermossa rahoilla. Siltä on poistettu toinen silmä, ja se on siksi vähän vino ja sisäratahevonen,.”

Nuoriin hevosiin JR-Osa Oy satsaa kovasti.

”Fox Loverilla on puolitoistavuotias täyssisko (Love Yousta) ja kesällinen orivarsa Maharajahista. Ja lisää tulee, emä Foxtrot Volo uusittiin Maharajahilla. Koitetaan astuttaa hyvillä oreilla, kun on löydetty hyvä emätamma.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi