Perinteinen varsahuutokauppa perinteisellä paikalla Forssankin kuninkuusraveissa
Lauri Hyvönen meklaroi myös Turun kuninkuusravien varsahuutokaupan vuonna 2016.Kuva: Anu Leppänen

Perinteinen varsahuutokauppa perinteisellä paikalla Forssankin kuninkuusraveissa

2- ja 3-vuotiaiden suomenhevosvarsojen ilmoittaminen 29.7. järjestettävään huutokauppaan on jo alkanut.

Kuninkuusravien yhteydessä jo useampana vuonna järjestetty suomenhevosten varsahuutokauppa järjestetään sille perinteeksi muodostuneella paikalla eli perjantaina 29. heinäkuuta kuninkaallisten iltapäiväravien jälkeen. Nuoriin suomenhevosvarsoihin keskittyvä huutokauppa järjestetään tulevana kesänä seitsemättä kertaa.

Huutokauppa järjestetään vain paikan päällä olevalle yleisölle. Myyntiin otetaan enintään 20 kaksi- ja kolmevuotiasta suomenhevosvarsaa. Ilmoittautuminen on avattu, ja varsan voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen info@pilvenmaki.fi

Huutokaupan meklarina toimii edellisten kunkkarihuutokauppojen tapaan Lauri Hyvönen.

Viime kesänä Seinäjoen Kuninkuusravien varsahuutokaupassa 25 500 eurolla myyty Tukkijätkä oli kaikkien aikojen kallein Kuninkuusravien varsahuutokaupasta huudettu hevonen. Kanta-Häme ja sen ympäryskunnat ovat vahvaa hevosaluetta, ja Forssan kuninkuusravit haluaa omalta osaltaan olla tukemassa kasvattajien tärkeää työtä.

Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 31.5. Mikäli huutokauppaan ilmoitetaan määräaikaan mennessä yli 20 varsaa, suoritetaan karsinta. Karsinnan suorittaa erikseen nimettävä asiantuntijoiden ryhmä. Myyntiin tulevista varsoista koostetaan huutokauppaan oma käsiohjelma. Huutokaupan säännöt sekä tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät Kuninkuusravien nettisivuilta.

Lähde: Forssan kuninkuusravien tiedote

Lauri Hyvönen meklaroi myös Turun kuninkuusravien varsahuutokaupan vuonna 2016.
Uusi tapahtuma käynnistää Kuninkuusravit – ”Toivottavasti se tulee oleman hevosalan esiinnousu”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi