Perjantain Hevosurheilu kaikkien luettavissa verkossa: katso kuvat uuden sukupolven hevosröntgenistä

Perjantain Hevosurheilu kaikkien luettavissa verkossa: katso kuvat uuden sukupolven hevosröntgenistä

Perjantaina ilmestyneen Hevosurheilun painettua lehteä vastaava digilehti on nyt kaikkien vapaasti luettavissa.

Hevosurheilun tuhti numero sisältää mm. artikkelin Vermon klinikalta, jossa parhaillaan testataan uutta kuvantamisteknologiaa. Tietokonetomografialaite ottaa minuutissa jopa 700 röntgenkuvaa ja auttaa hankalasti löydettävien vaivojen, kuten  pään ja kaulan alueen ongelmien diagnosoinnissa.

Pääuutinen keskittyy hevosihmisten uupumisen merkkeihin ja siihen, mistä kannattaa etsiä työkaluja omaan jaksamiseensa.

Uutispuolelta on luettavissa myös rokotusasiakirjaväärennökset, joita sekä Suomen Hippos että Suomen Ratsastajainliitto parhaillaan selvittelee.

Sähköinen kriterium-viikonloppu Teivossa on käsillä, ja Hevosurheilussa esittelyssä ovat kaikki ikäluokkakilpailun osanottajat tarkkoja sukuselvityksiä myöten. Kansikuvassa on huippuori Parvelan Retun tallikaveri Siirin Valtsu, joka lukeutuu suomenhevosten kriteriumin kuumimpiin suosikkeihin.

Brittien estemaajoukkueen pitkäaikainen jäsen ja hallitseva olympiakultamitalisti Ben Maher avasi lehdelle Roomassa, millainen on hänen normipäivänsä. Myös Tallinna Horse show:hun matkaava Liida Lehtonen kertoo omat ja Cedrickin kuulumiset kisojen alla.

Digilehti on luettavissa koko viikonlopun ajan täältä

Lukeminen ei edellytä digitunnuksia

Innostuitko sisällöstä? Hevosurheilu on tilattavissa tästä linkistä edulliseen tarjoushintaan. Nyt kampanjan kylkiäisenä Viesker-kirja!

PS. Perjantailehdet sisältävät paljon kiinnostavaa asiaa ratsastuksesta. Perjantailehden voi tilata täältä 

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi