NIna Pettersson-Perklénin talliin tulee uusia hevosia lähes viikottain.
NIna Pettersson-Perklénin talliin tulee uusia hevosia lähes viikottain.Kuva: Anu Leppänen

Pettersson-Perklénille kaksi uutta hevosta Ruotsista – ”Molemmat ovat myynnissä”

Olavi Nikkinen toi Nina Pettersson-Perklénille kaksi ruotsalaisruunaa: 6-vuotiaan Pastornin (Pastor Stephen) Henrik Larssonilta ja 4-vuotiaan Ultravox Facen (Trixton) Kenneth Haugstadilta.

”Molemmat ovat myynnissä, mutta valmennan niitä niin kauan, kunnes ne on myyty. Kumpaankin on ollut ihan kivasti kiinnostusta, pari on tulossa Ultravox Facea katsomaankin. Pastorn kiinnostaisi kimppahevosena itseänikin. Se on mennyt täyden matkan 12,2 ja tienannut silti vasta vajaat 40 000”, Nina Pettersson-Perklén kertoo.

”Viikon ne on vasta meillä olleet. Eilen käytiin molemmilla hiitillä Vermossa, ja mukavilta ne tuntuivat. Pientä laittoa vaativat, Ultravox Face ehkä vähän enemmän. Pastornilla varmaan startataan heti kun paperiasiat on kunnossa.”

Tänään tallin lippulaiva Justice Ås starttaa Vermon Isokengässä.

”Viimeksi Seinäjoella en ollut siihen täysin tyytyväinen. Vaikea sanoa, johtuiko normaalia vaisumpi esitys hokeista, pitkästä kuljetuksesta vai jostain muusta”, valmentaja pohtii.

”Tänään jätetään edestä nastat pois. Jos hevonen ei ole parempi, se jää varmaan talvitauolle. Perjantain hiitissä se oli kyllä hirveän hyvä – selvästi parempi kuin ennen Seinäjokea.”

Vermon Isokenkä ajetaan tänään keskiviikkona lähtönä 8 kello 20.30.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi