Nina Pettersson-Perklén on taas valmiina Ruotsin valloitukseen. "Hevosenomistajat ovat olleet tällaisesta mahdollisuudesta tosi innoissaan", hän iloitsee.
Nina Pettersson-Perklén on taas valmiina Ruotsin valloitukseen. "Hevosenomistajat ovat olleet tällaisesta mahdollisuudesta tosi innoissaan", hän iloitsee.Kuva: Anu Leppänen

Pettersson-Perklénin yllätysveto: etätalli sittenkin kevääksi Ruotsiin

Nina Pettersson-Perklén paljasti TotoTV:n perjantai-illan lähetyksessä, että uusii viimetalvisen Ruotsin turneensa.

Tähän asti näytti vahvasti, että tallin hevoset tekevät tänä talvena Ruotsiin vain yksittäisiä kilpailumatkoja. Nyt oli syntynyt kuitenkin toisenlainen päätös.

Noin kymmenen hevosen lasti kohti Sisyfos-valmennuskeskusta lähtee keskiviikkona 17. maaliskuuta ja jää Ruotsiin alustavasti ainakin toukokuun alkuun. Miten pitkäksi aikaa Pettersson-Perklén itse jää Ruotsiin, on vielä auki. Samoin lähtevien hevosten tarkka kokoonpano.

”Kuten tiedetään, hevosen pito on Ruotsissa vähän kalliimpaa kuin Suomessa. Koitetaan valita sellaiset hevoset, jotka pystyy pärjäämään parhaiten”, Nina Pettersson-Perklén jutteli.

Ratkaisuun löytyy selkeä syy.

”Pelkään pahoin, että kelit menee kohta Suomessa huonoiksi. Ruotsissa taas kenkäpakkokin kohta loppuu, ja hyvät palkinnotkin tietysti houkuttaa”, Pettersson-Perklén perusteli Hevosurheilulle.

Hevosten kanssa lähtee reissuun kaksi hoitajaa: Arna Ruohomäki ja Anita Soininen.

”Toivotaan, että he viihtyvät hyvin ja hevoset pärjäävät. Silloin ei ole mahdotonta, että hevosia jatkaisi Ruotsissa kesän ylikin, mutta viimeistään syyskuussa on tarkoitus palata sinne jollain kokoonpanolla ja olla seuraavaan kesään asti”, Nina Pettersson-Perklén suunnittelee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi