Pohjoinen ravialue tiedottaa: Nordic Cup ja Nordic Divisions jatkuvat vuonna 2022
Lystilän Lento dominoi viime vuoden kylmäveristen Nordic Cupia.Kuva: Mia Maki-Maunus

Pohjoinen ravialue tiedottaa: Nordic Cup ja Nordic Divisions jatkuvat vuonna 2022

Nordic Divisions starttaa nousijadivisioonilla molemmille roduille maalis-huhtikuun vaihteessa. Finaalit ajetaan Kajaanin 4.6. Kavioliiga-raveissa.

Nordic Divisions -kilpailusarjoissa karsintojen voittajat palkitaan 2000 eurolla ja finaalien voittajat 5000 eurolla.

”Molemmat kilpasarjat ovat olleet kovassa suosiossa. Nousijadivisioonat kilpaillaan alkuvuodesta, koska loppuvuoden kilpailukalenterissa on sarjatarjonnan osalta ruuhkaa. Halusimme sen vuoksi aikaistaa nousijadivisioonan alkuvuoteen ja tuoda hevosenomistajille tähtäimiä kilpailutarjontaan jo keväälle”, kilpailuvastaava Teemu Hyvönen kertoo Pohjoisen ravialueen tiedotteessa.

Nordic Cupien ensimmäiset osalähdöt kilpaillaan toukokuussa. Tänä vuonna ohjelmassa ovat kylmäveristen ja lämminveristen sekä montén ja poniohjastajien Nordic Cupit. Montén ja poniohjastajien puolella kokonaiskilpailun kolme parasta palkitaan lahjakortein. Kylmäveristen ja lämminveristen kilpasarjoissa osalähtöjen voittajat palkitaan 1500 eurolla ja kokonaiskilpailun kuusi parasta rahapalkinnoin kaavalla 4000 – 2000 – 1000 – 600 – 400 – 300.

Nordic Amatöörivalmentajien liigaa jatketaan myös vuonna 2022. Liigaan ovat oikeutettuja osallistumaan C-, S- ja J-lisenssin haltijat. Liigaan osallistuvat valmentajat keräävät pisteitä heinä-syyskuussa kaikissa Pohjoisen ravialueen raveissa. Kaikki osallistumismaksut jaetaan viidelle parhaalle liigan lopussa kaavalla 40 % - 25 % - 20 % - 10 % - 5 %.

Nordic Amatöörivalmentajaliigassa osallistumismaksu on 50 euroa / osallistuja, kylmäveristen ja lämminveristen Nordic Cupeissa aiempien vuosien tapaan 100 euroa. Osallistumismaksut maksetaan raviradan sisäänkirjoitukseen ennen ensimmäistä kilpailusuoritusta. Montén ja poniohjastajien Nordic Cupissa ei ole erillistä osallistumismaksua.

Lähde: Pohjoisen ravialueen tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi