7 oikein ja Hevosurheilu painetaan 1.4.2023 alkaen Oulussa
7 oikein ja Hevosurheilu painetaan 1.4.2023 alkaen Oulussa

Pohjois-Suomen lehtien jakeluun tuntuva parannus - "Toivottavasti pohjoissuomalaiset hevosihmiset arvostavat satsaustamme"

Hevosurheilun ja 7 oikein -lehden painaminen siirtyy huhtikuun alusta lähtien Ouluun, ja varhaisjakelu laajenee Pohjois-Suomessa merkittävästi.

Pohjois-Suomen Hevosurheilut ja 7 oikein -lehdet aletaan painaa huhtikuun alusta lähtien Kalevamedian Oulun painossa. Samalla varhaisjakelu Pohjois-Suomessa laajenee. Oulun seudulle Hevosurheilu ja 7 oikein -lehti on jaettu aamukannossa jo jonkin aikaa, mutta nyt Pohjois-Suomi siirtyy siihen koko Kalevan varhaisjakelualueella.

”Hevosurheilu ja 7 oikein -lehti ovat kaikille suomalaisille hevosharrastajille tärkeitä julkaisuja. Valitettavasti Pohjois-Suomen jakelu on kuitenkin ollut lehtien lentokuljetuksen ja useiden siirtymäkuljetuksen vuoksi häiriöaltista, ja liian usein lehdet ovat tulleet tilaajille ja myyntipisteisiin päivän myöhässä”, Suomen Hevosurheilulehti Oy:n toimitusjohtaja Keijo Kinnula alustaa.

Nyt tilanne muuttuu. Kun lentokuljetus poistuu, siirtymäkuljetukset vähenevät ja suuri osa Pohjois-Suomen jakelusta siirtyy lehdet painavan Kalevamedian alaisuuteen, täytyy tapahtua täysin poikkeuksellisia asioita, etteivät lehdet ilmestyisi lukijoille ajallaan. Varhaisjakelu tuo lisäksi lehdet suuressa osassa Pohjois-Suomea aamukahvipöytään!

”Painotyön jakaminen kahteen painoon on meille kallis ratkaisu, mutta haluamme kohdella kaikki lukijoitamme tasapuolisesti ja varmistaa lehden tulon kaikille ajallaan. Toivottavasti pohjoissuomalaiset hevosihmiset arvostavat satsaustamme ja sitä, että myös tulot painamisesta jäävät jatkossa Pohjois-Suomeen”, Kinnula lisää.

Ensimmäinen Kalevamedian painossa painettu hevosurheilu ilmestyy Pohjois-Suomessa keskiviikkona 5. huhtikuuta ja ensimmäinen 7 oikein -lehti torstaina 6. huhtikuuta. 

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä

Tilaa 7 oikein tästä linkistä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi