Ponikunkkareista kohti kunkkareita
Maria Kiukas voitti Vermossa Jumilla sen uran ensimmäisen poniravikuningattaruuden. Kannen kuva: Satu Pitkänen

Ponikunkkareista kohti kunkkareita

Maria Kiukas poneineen tyhjensi palkintopöydän ponikuninkuusraveissa ja keskiviikon Hevosurheilu palaa ponikunkkareiden tunnelmiin. Katseet kääntyvät myös Seinäjoen kuninkuusraveihin, sillä lähikuvassa esittelemme kuningatarkanditaatti Ciiran Tähden.

Seppo Suurosen valmentama 7-vuotias Ciiran Tähti kuuluu kuningatarkandidaattien pieneen nuorisojoukkoon.

Miten Ciiran Tähden ura on tähän mennessä sujunut? Miten valmentaja nuorta suomenhevostammaa kuvailee? Entä millaisia mietteitä on Ciiran Tähden kasvattajalla?

Mitä kaikkea Seppo Suuronen on kuninkuusraveissa aikaisemmin saavuttanut? Millaisissa tunnelmissa kunkkarikonkari tulevan viikonlopun koitosta odottaa? Millaisia tavoitteita hänellä tämän vuoden kilpailussa on? Lue lisää Hevosurheilusta.

Ponikuninkuusraveissa tehtiin historiaa, kun Maria Kiukas ohjasti toisen kerran voiton sekä ponikuningatar- että ponikuningas-kisassa. Molemmat voittajat, tammojen Jumi ja oriiden sekä ruunien Thorvald, ovat myös Kiukkaan valmennuksessa. Yhtenäisyyksiä on vielä lisää, sillä uudet kuninkaalliset ovat sisaruksia keskenään ja molempien kasvattaja on Heidi Malin.

Viikonloppuna kilpailtiin myös B-ponien ruhtinas- ja ruhtinatar-titteleistä. Hevosurheilu kertoo monin kuvin ponikuninkuusravien tulokset ja tunnelmat.

Uutisissa kerromme muun muassa suomenhevosen brändityöstä ja hevosenomistajien määrän kehityksestä.

Lehdestä löydät myös vihjeet ja lähtölistat lauantaihin saakka.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi