President Lindyn lauantainen Kajaanin startti jäi viimeiseksi Antti Ojanperän tallista käsin.
President Lindyn lauantainen Kajaanin startti jäi viimeiseksi Antti Ojanperän tallista käsin.Arkistokuva: Anu Leppänen

President Lindy ja Raggari lähtivät kotiin, uusi starttihevonen tilalle

Raggari ja Kajaanissa lauantaina keulasta taipunut President Lindy siirtyivät Antti Ojanperältä Reima Kuislan talliin Seinäjoelle.

President Lindy höyrysi Kajaanissa kierroksen keulassa 09,5, ja lopputulos oli arvattavissa. Ori taipui rahasijojen ulkopuolelle seitsemänneksi.

”Ajatus oli ajaa selkäjuoksu, mutta kun hevosta kerran napautti, se jäi painamaan ohjille. Minusta me saatiin se aika hyvälle mallille, eikä se nytkään minusta huono ollut, mutta keulasta se ei vaan enää tule”, Antti Ojanperä epäilee.

Talliin tuli jo viikon päivät sitten Matti Mäkiseltä Teivosta Artico Zack.

”Meillä on omistajan kanssa muita hevosia, ja hän halusi sen tänne. Mukavan oloinen hevonen, hoidellaan vähän ja aletaan ajaa kilpaa”, Ojanperä suunnittelee.

Samalla kyydillä President Lindyn kanssa Seinäjoelle lähti hankosidevammaa parantelemaan Raggari.

”Se lähtee jonnekin kuntoutukseen. Panin sen myyntilistallekin, mutta ei siitä kukaan sitä maksa, mikä siitä pitäisi loukkaantuneenakin saada. Se on kuitenkin vasta 8”, Reima Kuisla muistuttaa.

Seinäjoella hänellä on nyt 3 hevosta: Raggari, President Lindy ja Rahamies.

”Rahamiestä pitää vielä hoitaa. Rose Run Voyagen myin, se lähti tänä aamuna Aatsingin Arille Tornioon. Bond Eagle lähti pariksi viikoksi Tupamäen Anterolle tutkittavaksi – oikeassa etujalassa on vieläkin jotain, mikä ei ole parantunut, vaikka pitkään on koitettu kuntouttaa."

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi