Enable ja Dettori - kolmatta odotetaan. Kuva Equidia Live 2018
Enable ja Dettori - kolmatta odotetaan. Kuva Equidia Live 2018

Prix de l'Arc de Triomphe sunnuntaina kello 17 Pariisissa

Veikkauksen totosivuilla voi katsoa suorana Euroopan laukkaurheilun suurimman kilpailu Prix de l'Arc de Triomphen sunnuntaina klo 17 Suomen aikaa.

Tamma Enable kerää kaikkien katseet. Lanfranco Dettori yrittää voittaa kolmannen kerran peräkkin sillä Prix de l'Arc de Triomphen. Tamman voittosumma on jo yli 10 miljoonaa euroa ja sunnuntaina siihen on tarjolla 2,8 miljoonan lisäys.

Brittiläinen At the races -sivusto on tuottanut laadukkaat videot suosikkiratsukosta, jotka ovat Youtubessa katsottavissa.

Viime vuonna neljänneksi sijoittunut Waldgeist (2) edustaa legendaarisen ranskalaisvalmentaja André Fabre tallia. Tämän vuoden tulossuora 1-3-3-1 vakuuttaa, että 5-vuotias kuuluu ennakkosuosikeiden joukkoon tänäkin vuonna.
Ranskan derbyn eli Prix de Jockey Clubin tämän vuoden voittaja Sottsass (12) saa kolmen peräkkäisen voiton jälkeen varsinkin ranskalaisilta vahvaa luottamusta pelieuroissa. Kolmevuotiaat ovat voittaneet Triomphén, kuten viimeksi Enable vuonna 2017 , mutta se ei ole ollut koskaan helppoa Pariisin nurmiradalla, jonka loppusuoraa monet pitävät maailman vaikeimpana.
Ennakkosuosikkien todennäköisimpinä yllättäjinä pidetään nimiä Magical (9) Ghaiyyath (3) Nagano Gold (7) ja Proudly (6).

Triomphé lähetetän matkaan Suomen aikaa tarkalleen kello 17.05. Laukkakilpailut ovat vuoden korkeatasoisimmat Pariisin Longchampin hiljattain täydellisen muodonmuutoksen saaneella radalla Ensimmäinen lähtö, joka on 2-vuotiaille, lähtee klo 15.15 Suomen aikaa. Laukkakilpailut ovat katsottavissa Veikkauksen totosivulta rekisteröityneenä käyttäjänä.

Veikkauksen totsivun Ranskan kertoimet päivittyvät vain lähtö kerrallaan, mutta PMU:n sivulta kertoimia pääsee tutkimaan ennakkoon.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi