Torrent d'Inverne leiskautti Mäntyvaarassa ykköseksi.
Torrent d'Inverne leiskautti Mäntyvaarassa ykköseksi.@Jari_Piirala

Puhdas värisuora päivän pankille - Lystilän Lento jatkoi uskomatonta tarinaansa

Kari Alapekkalan valmentama Torrent d’Inverne oli kaiken luottamuksen arvoinen Arctic Horse Race -illan avauslähdössä.

Superlauantai jatkui Mäntyvaarassa suosikin viidennellä peräkkäisellä voitolla, vaikka Torrent d’Inverne oli avauskierroksen jälkeen tasan viimeisenä. Se kiersi päätöskierroksella sinnikkäästi kolmatta rataa lähemmäs kärkeä, ja ennakkoon kovin haastaja Edgeuptotop joutui nöyrtymään päätössatasella.

“Päätin, että tämä lähtö ajetaan takaa”, Alapekkala valotti taktiikkaansa. “En yhtään edes yrittänyt panostaa alkuun, vaan luotin hevosen kiriin. Torrent d’Inverne on hevonen, joka tekee kyllä työnsä itse, eikä sitä tarvitse kirihetkellä patistella. Onneksi tällä kertaa tuli lopussa hevonen vielä ulkopuolelle, se helpotti meitä, kun Torrent d‘Inverne lähti vastaamaan sille.”

Ruunan omistaja Aune Lintulahti on mukana Arctic Horse Race -tapahtumassa lahjoittamalla illalla pidettävään huutokauppaan legendaarisen huipputamma Speedy Flickan voittoloimet. Kaikki tulot menevät lyhentämättömänä Rovaniemen ravinuorten toimintaan. Tämän vuoden tammikuussa menehtynyt puoliso Aarne Lintulahti oli koko ravi-Suomen hyvin tuntema ravipersoona, ja Aune jatkaa raviurheilun harrastamista Torrent d‘Invernen omistajana.

“Aune pitää tästä hevosesta kovasti, ja hänellä on varmasti mukava fiilis tällaisen onnistumisen jälkeen”, Alapekkala arveli.

Edgeuptotop kesti kakkoseksi, ja Ranch The Rock pinnisti viimeiselle totosijalle.

Eija Sorviston valmentama Ilos Silmarillion vei keulapaikalta nimiinsä Rovaniemen toisen lähdön. Iikka Nurmosen tallin Ilos Sansibar kiritti rinnalta parhaiten. Molempien kasvattaja ja omistaja on Ilos Oy.

Lystilän Lento vei nimiinsä Arctic Ice King -tittelin vahvalla kierroksen kirillä. Risto ja Paula Pirttimaan kultakimpaleeseen pääset tutustumaan keskiviikon printtinumerossa ja maanantaina diginä.

Selmer I.H. oli paras lämminveristen Arctic Heat King -lähdössä. Se sai myöhään kiritilaa, mutta heti hurjalla loppuriuhtaisullaan ykköseksi.

Lue lisää Superlauntain Kavioliiga-raveista maanantaina diginä ja keskiviikkona ilmestyvästä Hevosurheilusta. 

Oletko jo tilaaja?

Toto75-voittajat, peliosuus ja rivin arvo:

T75-1: 8 Hierro Boko, 3 %, 2,48 €

T75-2: 2 Tutun Impi, 18 %, 11,96 €

T75-3: 11 Kratos di Quattro, 8 %, 199,40 €

T75-4: 8 Torrent d'Inverne, 62 %, 290,19 €

T75-5: 6 Ilos Silmarillion, 29 %, 688,79 €

T75-6: 6 Lystilän Lento, 13 %, 4308,27 €

T75-7: 2 Selmer I.H., 57 %, 5671,65 €

7 oikein - 5671,65 €

6 oikein - 13,99 €

5 oikein - 1,56 €

Vaihto: 488 885,25 €

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi