Ville Kalle sai kaulaansa derbyvoittajan seppeleen. Kannen kuva: Anu Leppänen
Ville Kalle sai kaulaansa derbyvoittajan seppeleen. Kannen kuva: Anu Leppänen

Puheenjohtajan teesit tulevaan – ”Ravipäivien vähentämisellä on suora yhteys haluun omistaa ja kasvattaa hevosia”

Suomenhevosten derbyn lisäksi keskiviikon Hevosurheilussa käännetään katseet Ouluun. Kari Eriksson kertoo ajatuksiaan raviurheilusta ja sen tulevaisuudesta oltuaan Hippoksen puheenjohtajana kolmen kvartaalin verran. Tutustumme myös Oulu Expressin finaalissa starttaavaan Satasen Onniin.

Hippoksen puheenjohtaja Kari Eriksson istahti Oulussa juttelemaan Hevosurheilun kanssa. Puheenvuoro julkaistaan keskiviikon lehdessä. Artikkelissa Eriksson perää muun muassa sitä, että Suomen raviurheilu on korkea aika pyrkiä siirtämään ajalle, jossa tosiasiat tunnustetaan ja niiden mukaan toimitaan. Myös uusien asioiden kokeileminen voisi Erikssonin mukaan virkistää puutunutta koneistoa. Olisiko esimerkiksi Helsingille hyvä se, että se ajaisi kerran kuussa keskiviikon sijaan sunnuntain perheravit ja kyseinen keskiviikko kiertäisi maakuntaradoilla?

Lähitulevaisuudessa raviurheilulla on edessä myös olemassaolonsa kannalta merkittäviä muutoksia, kuten sen rahoituskuviot.

”Tulevaisuuden toimintaympäristön suhteen asioita on auki, mutta uskon tilanteen järjestyvän. Hevosurheilu ja hevostalous on yhteiskunnallisesti merkittävä asia, joka maksaa hevospeleillä oman toimintansa. Tämä riippumatta siitä, miten rahapelaaminen tai alan rahoitus tullaan tulevaisuudessa järjestämään ”, Eriksson toteaa.

Mitä Eriksson ajattelee kuninkuusraveista ja niiden järjestämisestä? Minkä verran Veikkaus haluaa Toto-raveja ajettavan ja miten saadaan lisää hevosia ja kilpailumahdollisuuksia? Mikä on raviradan tehtävä? Keskiviikon Hevosurheilu kertoo.

Millainen hevonen on Oulu Expressin finaaliin karsintakakkosena starttaava Satasen Onni?

Lasse Huttusen valmentama Satasen Onni säväytti Oulu Expressin karsinnassa ja haastaa lauantaina tappiottoman Siirin Valtsun. Milloin 4-vuotiaan oriin lahjat selvisivät sen valmentajalle? Mikä on Satasen Onnin tämän hetken kompastuskivi? Entä mikä Huttusta suojatissaan puolestaan eniten miellyttää?

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi