Kouvolassa radan kunnostustyöt jatkuivat Ranch Kellyn ja Hannu Torvisen ottaessa tuntumaa kaviouraan. Kuva: Satu Pitkänen
Kouvolassa radan kunnostustyöt jatkuivat Ranch Kellyn ja Hannu Torvisen ottaessa tuntumaa kaviouraan. Kuva: Satu Pitkänen

Ranch Kelly testasi Kouvolan kaviouran - vastaus Seinäjoen kutsuun myönteinen

Hannu Torvinen otti tuntumaa Kouvolan kiivaasti kunnostettuun rataan ennen lauantairavien alkua Ranch Kellyn rattailla. Samalla taustajoukot myöntyivät lakeuden kutsulle Seinäjoki Raceen.

Anne Luttinen ja Heidi Konga saapuivat Kouvolaan tuomaan Ranch Kellyn luottokuski Torvisen testiajoon. Torvinen totesi, että tamma oli pirteämpi kuin koskaan vasten kilpailusuuntaa ajettuna. Viimeiset 500 metriä Ranch Kelly naputti 15-vauhtia.

"Otetaan vaan vastaan kutsu Seinäjoki Raceen. Jos tamma tuntuu huonolta Vermon tammamaililla, ehtii vielä perua päätöksen", Torvinen neuvoi Luttista.

"Pidetään tamma nyt hyvällä mielellä ja laitetaan sille satula selkään", Luttinen suunnitteli.

Kouvolassa odotetaan iltapäivän aikana sadekuuroja. Kaviouraa Torvinen piti kelvollisena, mutta suositteli päivän kilpailijoita ajamaan kengät jalassa.

"Rata on ihan hyvä, mutta pintaan on noussut paljon kiviä. En kyllä ajaisi täällä ilman kenkiä, tuollainen kivi voi tehdä pahaa jälkeä kavion pohjaan", Torvinen arvioi.

Seinäjokisten leirissä Ranch Kellyn kuulumiset positiivisesti sujuneen testihiitin jälkeen otettiin mielihyvin vastaan.

”Ranch Kelly on itseoikeutetusti kutsuttu mukaan. Kutsu poltteli taskussa jo 2.maaliskuuta ajetun Espoon Palkinnon yhteydessä, mutta päätettiin yhdessä tamman omistaja-valmentaja Anne Luttisen kanssa odottaa muutama viikko. Hän halusi tsekata, että tammalla on kaikki hyvin. Tänään ajetussa harjoituksessa Ranch Kelly oli erinomainen, ja se ratkaisi asian”, vahvisti toiminnanjohtaja Jyri Saranpää Seinäjoki Racen tiedotteessa.

Lisää kutsuja Seinäjoki Raceen on odotettavissa lähipäivinä. ”Huippuhevosten taustavoimien kanssa on käyty tiiviitä neuvotteluja, ja usea kutsu on sinettiä vaille valmis. Tulevina päivinä ratkeaa moni asia”, Saranpää arveli.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi