Drole de Jet saatetaan nähdä Vermossa uudelleen. Kuva: Jarno Unkuri
Drole de Jet saatetaan nähdä Vermossa uudelleen. Kuva: Jarno Unkuri

Ranskalaisvoittaja tulossa Pohjoismaihin kilpailemaan

Pierre Vercruyssen Drole de Jet voitti sunnuntaina La Capellen mailin kisan ja juoksi voittoajan 09,6a. Valmentaja valotti oriin kilpailusuunnitelmia Travrondenissa.

UET Grand Prix -finaalin Solvallassa 2017 voittanut Drole de Jet juoksee seuraavan kerran heinäkuun lopulla Enghienissä. Vercruyssen mukaan Prix de Washington on sopiva välietappi ennen Åby Stora Prisiä, johon ori on saanut jo kutsun. Sen jälkeen Pohjoismaissa on kansainvälisiä kilpailuja, joista Finlandia-Ajo on yksi mahdollinen.

”Drole de Jet kilpaili Finlandiassa viime vuonna. Se tuntuu menneen eteenpäin, ja mielellään se nähtäisiin uudelleen. Kun lentokuljetusta ei tule, niin aito ranskalainen saataisiin siitä huolimatta”, Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi kertoo.

Koronakevään vuoksi Finlandia-Ajo juostaan tänä vuonna perjantaina syyskuun 4. päivä, lauantaina ajetaan Suuri Suomalainen Derby.

Elian Web sai kutsun jo kevään kisaan, ja kutsu on edelleen voimassa. Olen ollut yhteydessä Katja Melkkoon, ja reissu Suomeen on mahdollinen. Jenkkiruuna Seismic Wave on hevonen, jonka haluaisin nähdä Finlandiassa. Timo Nurmoksen kanssa on jo asiasta keskusteltu. Toinen on tietysti Ecurie D, joka viime syksynä voitti 3-vuotiaiden EM-kisan Vermossa ja jatkaa edelleen ilman tappioita. Tulevien viikkojen kansainvälisiä kisoja seuraan tarkasti”, Lähdeniemi jatkaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi