Rarity Red on syntynyt Väreiden tilalla Vihdissä ja valmennettu siellä varsasta lähtien. Emma Väre esitteli sitä HU:n kolmivuotiskatsauksessa.
Rarity Red on syntynyt Väreiden tilalla Vihdissä ja valmennettu siellä varsasta lähtien. Emma Väre esitteli sitä HU:n kolmivuotiskatsauksessa.Kuva: Totofoto

Rarity Red vaihtoi valmentajaa – ”Ajateltiin, että tämä olisi optimaalinen ratkaisu tähän kohtaan”

Kuukausi sitten Vermossa voittanut Rarity Red muutti keskiviikkona Harri Koivusen talliin.

Kausi alkoi kolmen Vermon voiton putkella tammikuussa, mutta sen jälkeen Rarity Red on voittanut vain kyseisen yhden kerran ja laukkaillut paljon. Epäluottamuksesta entistä valmentajaa Emma Värettä kohtaan ei vaihdoksessa ole kuitenkaan kyse.

”Rarity Red on syntynyt Väreillä ja saanut siellä parhaan mahdollisen valmennuksen ja hoidon. Koivusiltakin ihasteltiin, miten hienossa kunnossa ja hyvin hoidettuna hevonen tuli”, kimpanvetäjä ja osakasvattaja Juha-Matti Mäkilä kiittää.

”Mutta aika kuluu, ja jos kaikki odotukset ei täyty, pitää kokeilla jotain uutta. Hevonen on tuntunut kotona hyvältä, mutta ollut kovin hermostunut, kun on startattu vaikka Vermossa. Siksi se ei ole pystynyt esittämään starteissa parastaan, ja nyt haluttiin kokeilla ratatallissa, jossa on mahdollista kilpaillakin suoraan tallista käsin. Ajateltiin, että tämä olisi optimaalinen ratkaisu tähän kohtaan.”

4-vuotiaan Rarity Redin voittosumma on 9950 euroa ja ennätys 16,1 keskipitkältä matkalta volttilähetyksellä. Se omistaa 9-henkinen kimppatalli Gruppo DI Pressione.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi